sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Miljoona tehtävää

Kaisa:
Oli tarkoitus nousta tänään ylös ajoissa, kun olen listannut itselleni niin paljon tekemistä. Mm. koirien trimmausta, näyttelyharkkoja, eläintilojen siivousta pesuineen ja ruoanlaittoa. Kotiakin pitäisi puunata. Eipä näköjään tullut noustua, kun kello ei ollut soimassa. Nyt saisi vielä tehtyä Iirolle verijälkeäkin, kun maa on sula. Sain hirven koiven, niin sen voisi lykätä jäljen päähän. Pitänee ruveta rivakasti hommiin, niin ennättää tehdä mahdollisimman monta listattua hommaa.

Olen harmitellut, kun vatsatreenien jälkeen vatsalihakset eivät ole olleet koskaan kipeät. Teen liikkeitä sen verran kuin jaksan, mutta seuraavana päivänä olo on ok. Nyt löytyi liike, joka on sieltä hel*****tä: jalkavatsarutistus
Ja tähän aion seuraavaksi panostaa!
    Kokeilin Smithissä kyykkäämistä. Polvet rutisi siihen malliin, että ei taida olla aika vielä kyykätä. Se positiivinen puoli kuitenkin on, että polvet eivät ole jäykistyneet. Olen miettinyt korvaavia liikkeitä kintuille, jos en voi käyttää Smithiä, jalkaprässiä, enkä reiden ojennus- ja koukistuslaitteita. Monta kinttuliikettä on keksittävä. Olen pitänyt taljassa tehtäviä jalkaliikkeitä jotenkin....irvokkaina tai jotain. Mutta niitä nyt päädyin kokeilemaan. Tehokkaita ovat; hiki virtaa. Tässä esim. pakarapotku ja jalan heilautus sivulle. Pitäisi plarata nettiä ja katsella, löytyykö taljaliikkeistä miten kattavaa valikoimaa.


Hyvää huomenta!


Maikun turkki on vähän tursake, kun jäi mammatrimmi kesken. Pitää trimmata uudestaan, kunhan pennut ovat vähän kasvaneet.


2 kommenttia:

 1. Onkos Maikku jo tottunut tuohon mammana oloon ja osaa hoitaa vauvojaan. Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maikku osaa hoitaa pentujaan vallan hyvin :) Huolehtiva emo on.

   Kaisa

   Poista

Kiitos kommentistasi:)