perjantai 12. syyskuuta 2014

Lapset luolalla

Kaisa:
Eilen oli pitkä päivä, sillä töiden jälkeen kävin pika pikaa hoitamassa eläimiä ja lähdin sitten luolalle. Lähtöpäivänä karsiutui vielä porukkaa, mutta jäi jotakin jäljellekin :) Onnenkäpälän Elsi ja Elisa kävivät ensikertalaisina katsomassa repolaista. Elsi uskalsi ensin mietittyään haukkua ketulle ja Mimmu jäi vielä asiaa pohtimaan. Mukavaa, kun Annariina lähdit mukaan. Ja jospa ensi kerralla saan matkaani myös tyttöjen veljen, Eeliksen. Kikka! Mietin myös, että jos teille käy joku harkkapäivä, niin voin lähteä erikseen mukaan ilman omaa hurttanaa. Seuraavan kerran tyttösillä on treenit 2-3 kuukauden kuluttua.

Jos muutama sananen vielä treeneistä. Edelleen teen Advanced Extraa elikäs pitkiä sarjoja. Nyt osa liikkeistä on tehty lyhyemmillä toistoilla, niin aikaakaan ei ole tuhrautunut ihan mahdottomasti. Tällaisia sarjoja on ollut mukava tehdä pitkästä aikaa. On voinut kokeilla, että millä painoilla jaksaa riehkasta. Ohjelmassa tulen hiukan perässä, mutta viimeisiä viikkoja viedään! Jatkan vielä ohjelman loputtua tätä projektia, niin saan kaikki kuukaudet kasaan.
    Bullilta tuli uusi päivitys. Lopussa taas tsempataan: "Nyt rajulla asenteella viimeisten kahden viikon kimppuun...viedään homma kunnialla maaliin....tiedän että viimeiset viikot ovat paskamaiset suurten toistojen takia, mutta kun halutaan hommia tehdä kunnolla ei se kivaa olekkaan....TSEMPPIÄ!!"

Tänään salin kautta töihin. Jalkapäivä olisi tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)