keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Syntymää ja venäjää

Kaisa:
Tässä aluksi pari kuvaa sunnuntailta.

Maha alkoi olemaan jo aika iso.Adena sai eilen mielenkiintoisen kokoonpanon. Jos asian voi näin ilmaista :) Maailmaan tuli ruskeita pentuja, joita en kyllä osannut odottaa. Pentujakauma: ruskea keltaisin merkein: 2 narttua ja 1 uros, riistanvärinen: 1 uros. Pentuja on siis yhteensä neljä. Ajattelin, että pentuja voisi tulla vaikka kuusikin, sillä Aden maha oli sen verran pyöreä. Olin etukäteen päättänyt, että tästä pentueesta en jätä pentua omaan käyttöön sijoittamalla. Oli tarkoitus seurata nyt kasvavaa nuorisoa, että mitä niistä tulee.  Pitää miettiä asiaa :)

Adena on hoitanut pentujansa tosi hyvin. Filemonin kanssa oltiin yövahteina.

Nelikko, G-pentue.
Filemon haluaisi mieluummin nukkua minun vieressä kuin omalla pedillä.

Illalla Lasse lupasi katsoa koirien perään, niin minä pääsin venäjän kurssille. Sanoin, että laita tekstari, jos tulee hätä. Tekstari tuli, mutta onneksi luki vain kysymys: "Saako Adena syödä?"
    Mitenkähän pitkään pysyn kelkassa mukana? Ei esimerkiksi ole kunnon sääntöjä ääntämisen painotuksille eikä kaikkia kirjaimia lausuta aina niin kuin ne kirjoitetaan. Ja entäpä se kirjoittaminen oudoilla kirjaimilla? Paljon pitäisi tietoa saada mahtumaan päähän.
Tunnit ovat kuitenkin olleet mukavia ja ne ovat menneet nopeasti. Opettaja, Marina Sviridova, on mukava ja iloinen. Ei ainakaan vaikuta siltä, että olisi leipääntynyt työhönsä :)

Sanottaisiinko: Paraa! =on aika

Oppia päähän!

Eilen alkoi satamaan lunta ja sitä sataa edelleen. Normisti kyllä taitaa tuota ensilunta sataa vähän aikaa ja sitten se sulaa pois. Nyt sitä vain tulee ja tulee.
Kun eilen illalla ajoin Siilinjärveltä kotiin, niin hiekkatiellä sai ajaa pimeässä aika sokkona, kun lumisateen läpi ei meinannut nähdä yhtään mitään.

Kuvia eiliseltä aamulta, kun lunta alkoi tupruttamaan.2 kommenttia:

  1. Nuo ruskeat pentuset ovat ihania väriltään. Filemon on söpö , koska lähtee reissuun uuteen kotiin ?

    VastaaPoista
  2. Ovat ihania :) Filemon muuttaa ensi viikon lauantaina.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)