sunnuntai 23. syyskuuta 2012

23.9.12 Hollanninpaimenkoirien TOKOmestaruus, Pieksämäki

Riikka:
Nadja ja Nelli (Onnenkäpälän Creeta) tulivat meille eilen Keminmaalta saakka. Jäivät tähän meille yöksi ja jatkoivat aamuvarhaisella matkaa kohti Pieksämäkeä TOKOmestaruuskilpailuihin! Tänään on taas sitten mitä jännittää. Tulevat vielä sitten kilpailujen jälkeen käymään tässä. Nadja aikoi kuvata noita meidän koiruuksia. Aamulla ja eilen illalla oli niin pimeää, ettei kuvaamista voinut ajatellakkaan.
Minä olen ollut viikon sairauslomalla selän ja niskan takia. Koko vasen puoli on ollut rempassa. Käsi puutuu kolme sormea ja jalkakin. Sain siis lomaa ja lääkkeitä. Tylsää.... Minä kun olen toiminnan ihminen ei tämmönen viikkosotalla kököttäminen ole kivaa. Nyt oireet jo helpottaneet suurimmaksi osaksi, mutta sormien ja käden osalta ei. Huomenna olisi fysioterapiaan aika, jospa sieltä sais jotain helpotusta. Niskahartiaseudun kun saisi taas rennoksi niin uskoisin, että elämä helpottuu.
Ilmoittauduin taasen joogakurssillekin. Siellä kun tulisi käytyä säännöllisesti niin paikat pysyisivät kunnossa. Kotona kun ei tule jumpattua tahi joogattua. Sitä kun hetkeksi rauhoittuu aloilleen suurinpiirtein nukahtaa:)
Kaisa vie tänään mäykkyläisiä luolaharkkoihin, jännitellään sitäkin tänään että miten siellä sujuu:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)