perjantai 7. syyskuuta 2012

Eläinlääkärireissusta

Kaisa:
Ibbe-/farkkuyhdistys pyysi, että otattaisin verta Sellasta ja Alviksesta DLA-tutkimusta varten. Sanoin, että voin kustantaa yhden koiran verenoton. Aluksi Alviksella oli klinikalla mukavaa. Mutta kun olisi pitänyt mennä pöydälle, niin tuli tiukka stoppi. Sain hetken kammeta tätä herraa pöydälle. Lopulta kun Alvis seisoi pöydällä, niin yritin sitten saada hetken aikaa istuutumaan.... Silmät olivat ihan ymmyrkäisinä. Verta kuitenkin saatiin putkiloon :)
    Aira sai vuosikasrokotukset. Sitten pärjäileekin niillä hiukan pidemmän pätkän. Claarakin joutui luovuttamaan verta verikokeita varten. Ja Esterille reissu olikin sitten viimeinen. Sen kunto alkoi huononemaan. Eläinlääkäri totesi nestettä keuhkoissa ja vatsaontelossa. Sydän ei meinannut jaksaa enää toimia. Kantanarttumme lepää nyt metsän siimeksessä.
    Esteri oli Seppo Suomisen Oppes-kennelin viimeisestä pentueesta. Seppo oli jo tehnyt pitkän kasvatustyön. Ikä ja vaivat alkoivat tulemaan vastaan, niin oli aika jättää kasvatustyöt nuoremmille polville.

1 kommentti:

  1. Surullista on aina kun tulee eronhetki. Sellaista on elämä ja Juise sanoi; elämästä ei selviä hengissä......

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)