maanantai 10. syyskuuta 2012

Maire

Kaisa:
Kesyttömän Ankkurit Ylös, elikäs kotoisammin Maire, muutti meille lauantaina. Airaa uusi tulokas hiukan jännitti. Artsi on kuitenkin niin innokas leikkijä, että yritti innostaa uutta tulokasta villiin menoon. Maire ei ihan vielä ole uskaltanut antautua juoksun tiimellykseen. Kyllä varmasti pikapuoliin, kunhan ensin vähän kotiutuu :) Maire tuntuu niin pieneltä Airan rinnalla, vaikka Aira on oikeasti pieni tyttönen. Airalle oli tullut lisää massaa 100 g :)
    Maire on ahkera käyttämään hampaitaan. Saapi katsoa perään, että ei syö esim. Lassen vermeiden johtoja. Muutoin on Lassen käsi ojossa, että lapapa tähän tuhat lappusia (juu-u, osa johdoista on tosi kalliita...). Harrastukset kullakin. Lasse työntää rahat tuollaiseen. Minä puolestani eläimiin.
    Maire lähti täänään töihin mukaan. Pentusta pelotti jonkin verran 5-tien varressa, kun oli runsaasti liikennettä. Maire tunki ahkeraan päätänsä minun kainaloon. Onneksi Mare ei oksennellut bussissa. Mairella nimittäin oli aikasta pahaolo kotimatkalla.


Aira yrittää siirtää elohopea-asennetta Maireen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)