torstai 20. syyskuuta 2012

Vilkasta arkea

Kaisa:
Edelleen päivät kipaisevat kulkea nopsaan. Ja tällä hetkellä kotona on tosi vilkasta :) Aira jaksaa leikkiä Mairen kanssa ikuisuuksia. Ja turkki saa kyytiä :( Onneksi yöt ovat alkaneet rauhoittumaan. Ei tarvitse Airan silloin enää lähteä Mairea leikittämään.

Tänään on jännä päivä, sillä Adena menee sinne tiineysultraan. Maha on jälleen kasvanut. Onko läskiä vain?

Minäpä kipsaisen nyt lenkille. Pitää lähteä työmaalle ajoissa. Tänäaamuna töihin tulee Muschin iso kuorma koiran ruokia; pakasteita, luita ja kuivamuonia. Saan painia lähetyksen kanssa yksinäin, jos Tero ei ennätä apuun.

Maire ja minä tulossa töistä kotiin.

Aira jaksaa leikittää.

Riikka:
Minä tyttö se olen ollut saikulla tämän viikkoa. Viime viikolla alkoi käsi oireilemaan ja kolme sormea puutumaan (vieläkin ikävä kyllä oireet jatkuvat). No sunnuntaina meni selkä semmoseen juntturaan, ettei voinut tehdä oikeastaan mitään. Tasainen käveleminen tuntuu hyvälle. Kurottelut, kääntyilyt eivät. Mulla on myös vasen jalka välillä todella puuduksissa. Eilen meni kantapää tunnottomaksi:) He, hee ... mukavaa tämmöinen. Sitä kun on tekevä immeinen on tämä liikkumattomuus / avuttomuus ihan persiistä!
Maanantaina kävin lääkärissä ja sain 10 vrk lääkekuurin ja lähetteen fysioterapiaan. Täytyypi testata auttaako. Eilen ainakin oli vielä tosi vaikeata liikkua, tai kääntyillä. Mitään en pysty nostamaan jne. Mutta toivotaan, että tämä olisi jo parempi päivä. Ilmoittauduin myös joogaan. Jooga on ollut semmoinen laji, että paikat ovat pysyneet kunnossa... Mutta sielläkin pitäisi vain ennättää käymään:)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi:)