maanantai 3. syyskuuta 2012

Onnenkäpälän Cajsa + mm. MEJÄ-koe

Riikka:
Kuvia Norjan koiruudesta:)


Melkoiset maisemat
Isännän kanssa lepotauolla:)

Kaisa:
Altin MEJÄ-koeilmoittautumisesta tuli alunperin viestiä takaisin päin, että ilmoittautuminen on otettu vastaan. Kysyin tänään, että pääsemmekö kokeeseen. Sanoivat, että ei heillä ole minun ilmoittautumistani...
Sunnuntaina olisi ollut kokeet Kajaanissa.
    Tein Altille tuasen jäljen. Vesisade oli varmasti huuhtonut osan hajuista pois. Altti osaa kyllä jäljestää hvyin, mutta riistan hajut saavat sen väärille urille. Tänään varmasti haistoi metsässä ne aiemmin nähdyt hirvet. Poukkoili nimittäin niin mahdottomasti narun päässä ees sun taas. Ei varmaan Altin kanssa voisi lähteä kokeisiin kovin luottavaisin mielin, vaikka alun alkaen ajattelin, että Altista harjaantuu hyvä jälkikoira.


Viikonloppu meni reissatessa, niin kuin Riikka kerkesi jo mainitakin. Luolahommat ei menneet ihan putkeen. Näyttelyissä sen sijaan Pesonen oli Paras uros 2 Vara-sertin kera. Maikku kipitti sadesäässä sijalle RYP 2! Maikun iskä, Ossi, oli RYP 3 :) Pojasta polvi paranee?
    Kiitos Annelle ja Teemulle kyydistä Helsingin suuntaan. Kotiin matkustettiinkin sitten junalla. Menin junaan väärästä päästä. Sai roudata boksia ja koiria junan halki... Ja oltiin aikasta märkiä, kun osasi sataa niin railakkaasti.
Ensi viikolla olisi Hyvinkään näyttelyt. Sitten seuraavat näyttelyt olisivatkin vasta joulukuun Messaritapahtumassa. Ja sen jälkeen Hundmässa Ruotsissa. Mitäs ensi vuodelle keksitään?

Ja katsotaan, pääseekö vielä pyörähtämään tämän vuoden puolella luolakokeissa. Ainakin Rantasalmella olisi useammat kokeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)