maanantai 22. huhtikuuta 2013

Hammashuoltoa ei tarvitukaan + sydänvaivoja

Huomasin, että Shakiran hammas ei enää heilukaan. Miten asia voi olla näin? Hampaissa ei myöskään oikeastaan näkynyt hammaskiveä. Plaque Off on ilmeisesti tehnyt tehtävänsä :) En minä viime tingassa voinut perua eläinlääkärireissua. Shaqi lähti iloisesti auton kyytiin. Pääsi kerrankin reissuun :) Eläinlääkäri totesi heti sydäntä kuunneltuaan, että vaiva on pahentunut. Silti koira ei oireile millään tavalla. Jos vaiva etenee samaa vauhtia kuin tähän asti, niin kesälaitumen jälkeen Shakiran on aika lähteä. Seuraillaan tilannetta.
    Eläinlääkäri totesi, että hammas ei heilu, eikä hammaskiveä ole poistettavaksi. Näinpä pääsimmekin sitten lähtemään klinikalta. Minä kiiruhdin salille. Vetäisin 50 minuutin spinningit ennen töiden alkamista. Ulko-ovella odottikin Emma neitokainen. Emmalle tehtiin näyttelytrimmi, sillä vappupäivänä lähdemme porukalla Lahden ryhmänäyttelyihin. Huomasinkin näyttelyjärjestäjän sivuilta, että kehä alkaa klo 10 ja karkkareita on yhteensä 21 kappaletta. Tuomarina toimii Hannele Jokisilta. Saman viikon viikonloppuna on Kajaanin näyttelyt ja toukokuun lopulla on Kuopion näyttelyt. Sitten mennäänkin jo kesäkuulle ja tiedossa on Viron koiranäyttelyreissu!

Otin viikonloppuna verta sulamaan, jotta olisin voinut tehdä ihan pienet jäljet Iirolle ja Mairelle. Enpä ennättänyt. Jaksaisiko huomenaamulla nousta aikaisin jälkiä vetämään? Isommille ei vielä pitkiä jälkiä saa tehtyä, sillä metsässä on niin paljon lunta.

P.S. Varasin Riikalle ja minulle Messarireissupaikat. Pitäisi miettiä, että ketkä koirat lähtevät mukaan.
Riikka:
Minun elämässäni sattuu ja tapahtuu. En tiedä mitä tässä oikein on tapahtumassa, mutta monenlaiseen juttuun minua on kyselty mukaan:) Aivan innoissani olen, mutta aina pieni epäily hiipii, että onko minusta siihen? Vielä en paljasta tarkemmin, mutta mielenkiintoisia juttuja tulossa.
Kaisa onkin kertonut noista koirulaisista, ei ole kiva juttu kun on noin paljon tullut ikäviä asioita vastaan koriien tiimoilta. Kuitenkin on muistettava että elämä on elämää. Meidän tehtävämme on pitää huoli siitä, että koirat eivät kärsi. Toivottavasti, emme kuitenkaan ihan heti joudu heistä luopumaan...
Pikku briardin luovutuskin lähestyy... hurjaa. Taas alkaa kakkarumba:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)