maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kuka osaisi tehdä taikoja?

Kaisa:
Vappunäyttelyt lähestyvät...ja Maikun turkki on ihan surkea. Kohta olisi koiruudet otettava pöydälle, jotta turkeille tekee viimeiset siistimiset. En kyllä tiedä, että mitä taikoja Maikun kohdalla voisi tehdä.
    Pesosellakaan ei ole mitä parhain turkki, sillä kasvu on vähän vaiheessa. Jospa tuomari näkee siitä, että karkeaa se karva on :)

Tänään töissä saan jälleen trimmata cairnin. Iso työ edessä, sillä koirat käyvä trimmissä harvakseltaan. Ja jos on terrierin luonteella varustettu, niin haastetta riittää :)

Tein Mairelle lyhkäisen verijäljen. Ei ollut yhtä etevä jäljestäjä kuin Iiro. Mutta katsastetaan taas ensi kerralla, josko hoksottimet toimisivat jo paremmin.

Lähetin SuKoKaan eli Suomen Koirankasvattajat ry:lle jäsenhakemuksen. Katsotaan, ottavatko jäseneksi :)

Tulen nykyään töihin noin tuntia ennen liikkeen avaamista, sillä busseja ei kulje Lapinlahden suuntaan sopivasti. Ja lauantaisinhan pääsisin töihin tuntia liian aikaisin, mutta kotiin en pääsisi ollenkaan. Kesäksi ajovuorot muuttuvat niin, että minun pitäisi tulla töihin vielä aikaisemmin :( Lassehan haaveilee uudesta autosta, Ministä. Pitäisikö sen hommata se jo nopeammalla aikataululla, jotta minä voisin ottaa vanhan auton käyttöön?

Riikka:
Jopas oli taas mielenkiintoinen viikonloppu Hellsingissä koirahieronnan parissa. Lauantaina meille piti luentoa ell Heikki Sirkkola. Sunnuntaina opiskelimme Tiia ohjaksissa mm. koiran ruokintaa. Kyllä sitä taas huomasi, että lukea pitäsi enempi (kun vaan olisi aikaa) niitä lihaksia sun muita. Lopussa kerrattiin asioita ja enhän mä mitään muistanut.) Kiitos vielä Minnalle kun sain yöpyä teillä. Oli tosi kiva vaihtaa kuulumisia ja jutella näistä kouluasioista. Viikonloppu oli siis antoisa, mutta on se kyllä myös voimia vievä. Hengissä kuitenkin vielä ollaan.
Aika kuluu vikkelään. En voi millään tajuta (aina tämä sama virsi), että mihin se aika oikein menee... Nooh, ei käy aika pitkäksi, mutta tarviisin pikkusen opiskeluloman, että voisin keskittyä kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)