torstai 18. huhtikuuta 2013

TaDaa!

Riikka:
Tänään vihdoin uskalsin mennä puntarille,,, ajattelin ettei kuitenkaan paino ole pudonnut, ja Kaisa vaan hehkuttelee omia saavutuksiaan:)
Mutta ei niin tiukalla dieetillä kuin Kaisa tähän mennessä pudonnut viitisen kiloa. Jee! Ei kannata mässyttää herkkusia.

Kaisa:
Trimmejä kysellään nyt siihen tahtiin, että ei meinaa ennättää tekemään. Pääasiallisesti Riikka siis. Minäkin olen nyt muun työn ohessa ottanut vastaan nypintätöitä, jotta ei tarvitse sanoa eioota. Pitää vain varata tarpeeksi aikaa, jos tarvitsee välillä töröttää kassallakin :) Mäykyt ovat nyt urakalla liikenteessä trimmaamoa kohti. Eipä siinä mittään. Nypin, kun vain ennätän!

Oikea synttärisuma on ollunna. Tämän viikon sunnuntaina olisi Sella-podencon juhlapäivä. Sella täyttää jo 7 vuotta! Harmaata karvaa on naamavärkkiin alkanut ihan kunnolla pukkaamaan.
Ja äiteenkin syntymäpäivä on ihan ovella. Menoja vain pukkaa nyt olemaan sen verran, että kalenteria saa tiirata, että muistaa mennä joka paikkaan. Ja äidinkin suunnittelemana juhlapäivänä Riikka sekä minä ollaan reissun päällä.

Maikulle on alustavasti varattu luolakoepaikka. Käytän neitiä vielä ensi viikolla harkoissa ja katson, että tekeekö töitä kunnolla vai ei. Toivottavasti koiralla riittää motivaatiota työskentelyyn, niin päästään kokeisiin!

Huomenna olisikin aamusta rentoutumista tiedossa, sillä sain varattua itselleni hieronta-ajan ennen töiden alkamista. Iltapäivällä puolestaan saapi jännätä, että miten Maire pärjää koirakoulussa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)