keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Bulgaria odottaa!

Kaisa:
Ensi yönä lähden ajamaan kohti Orimattilaa. Matkatavaraa on tuntunut kertyvän laukkuihin niin paljon, että en tiedä miten saan ne kuljetettua mukanani. Koiriakin kun on liuta matkassa, niin niillekin on tavaraa varattava mukaan kiitettävä määrä. Mukaan kun lähtee niin bussiin tulevat häkit kuin näyttelyalueelle raahattavat häkitkin. Entäpä vesi ja ruoka? Huoh :) Otan joitakin vesitonikoita mukaan. Pitää sitten käydä kaupasta kannisekelemassa lisää kun alkusatsi loppuu.
    Kun aamulla heräsin huonosti nukutun yön jälkeen, niin seuraavan kerran pääsen sängyn pohjalle to-pe yönä. Pitää urakalla sinnitellä. Treffaan Orimattilassa Satu Nurmikarin. Jätän autoni hänen luokseen ja pakkaan tavarat ja koirat (Maikun, Pesosen, Iiron ja Mairen) Satun pakuun. Huristelemme Helsingin satamaan. Siellä odottaa Miliam Travelin bussi. Aamulla laiva lähtee kohti Tallinnaa. Ajelemme sieltä yhtäsoittoa Puolaan saakka (Viro-Latvia-Liettua-Puola). Siellä on ensimmäinen yöpymispaikkamme.

Puolassa pitäisi odottaa tällainen näkymä. Kirjoituksen kuvat on napattu Miliam Travelin sivuilta.

Ensimmäinen yöpymispaikka.


Puolasta hurruuttelemme Slovakian kautta Unkariin ja siellä pitäisi olla tällainen upeus vastassa.

Säät ovat varmastikin eri luokkaa kuin täällä koto Suomessa.

Viimeinen etappi menisi Serbian kautta Bulgariaan, Sofiaan. Sunnuntai on vapaapäivä, ja maanantaina alkaa 15 näyttelyn urakointi. Huh huh sanon jo etukäteen! Innolla kuitenkin odotan :)

Asumuksemme Sofiassa.Koirat varmaan tykkää :)

Millaisia herkkuja pääsen maistelemaan?

Päivitän juttuja matkan varrelta mahdollisuuksien mukaan. Yritän jotain saada rustailtua kännykälläni. Hotelleissa pitäisi olla ilmaisia Wi-Fi yhteyksiä. Olen ja olkaa kuulolla!


Sitten lopuksi  alkuviikon juttuja.
Siilin Har-Missa kävi trimmissä Boca-espanjanvesikoira. Omistaja Pia sekä Riikka ottivat tältä nuorelta herralta turkin pois. Seuraavan kerran näyttelyihin voi kuulemma mennä vasta elokuun tietämillä. Tämä seikka on harmillista trimmattavien rotujen kohdalla.


Boca reippaana.

Guapo oli kaverina.

Lopputulosta. Ilmeisesti pientä hifistelyä pitää vielä tehdä turkille jossakin vaiheessa.
P.S. Saadaanko seinälle reissusta lisää täytettä? Jonkinmoinen pläntti olisi vielä täytettävänä :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi:)