maanantai 10. maaliskuuta 2014

Juilii juilii..

Riikka:
Kaisa kirjoittelikin Facella, ettei jostain syystä pääse tänne blogiin...olisi ollut kiva saada raportteja matkalta, mutta kiva kun Facen kautta jotain infoa pääsee lukemaan. Täytyy sanoa että melekonen sissi se rouva kyllä on:) Tsemppiä alkaviin näyttelykoitoksiin. Olisi tosiaan kiva kuulla mitä milloinkin tapahtuu. Laitahan infoa montako mitäkin mäykkyä ja kuka tuomarina jne...

Itselle ei olekaan mitään ihmeitä tässä tapahtunut. Töitä ja töitä. Eilen oli pitkästä aikaa vapaapäivä. Siivoillessa ja muuten vaan öllötellessähän se meni. Ja lenkkeillessä. Hyvät ilmat liikkua koirulaisten kanssa. Eilen alkoi oikealla puolella vatsaa juilia kummasti. Pitkin päivää sitä tunnetta ollut ja itseasiassa nyt aamullakun jatkuu:) (toivotaan, että vaan jotain ilmaa tms suolenmutkassa)... illalla oli vähän kuumeinen olokin. Sanoinkin Terolle, että yhden päivän kun erehtyy vapaata pitämään, niin hetikö sitä sairastuu?
Nyt olisi pahin mahdollinen aika sairastua. Kaisa maailmalla ja minun pitäs pyörittää firmaa yksin ( ja tietty muiden työntekijöiden kanssa).. Tero lähtee huomenna Helsinkisityyn...Eli en halua sairastua kiitosta vaan:)

Nyt on toisaan jännittävä viikko edessä, kun niitä Kaisan raportteja oottelee. Olisipa semmoinen laite, että voisi ajatuksenvoimalla  hypätä geimeihin mukaan:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)