keskiviikko 1. elokuuta 2012

Elokuu... nytkö jo?

Riikka:
Minä en halua, että on jo elokuu ja syksy virnuilee nurkan takana... Hitto! Tuntuu, ettei koko kesä kerennyt alkaakkaan kun säät oli mitä oli jne. Ja niin kuin aiemmin kirjoitinkin, että on ollut niin hyvä fiilis kun on saanut keskittyä vain yhteen duuniin kerrallaan. Pääkin on normalisoitunut. Syksy tuo tiettävästi tullessaan taas kamalan stressin. Olen kovasti odotellut jotain "merkkiä", että minne suuntaan venettä kääntäisi. Jäisikö vain Har-Mi hommiin vai lähteäkkö lasten pariin koululle. Molemmat mukavaa työtä. Sen sanon, että jos pälli alkaa taas levitä niin se o hasta la vista... joku ratkaisu se on tehtävä.
Columbo paralla maha ihan kuralla. Yöllä se kävi kyselemässä ulos ja nyt sattu vahinko tuohon sisälle... Reppana. Sillä kun ei olisi yhtään vara olla huonovointinen. Muutenkaan ole tuota elopainoa tarpeeksi. Höh! Manta taas on reipastunut ja parantunut ihan silmissä. Se koko ajan kyselee, että miksi HÄN ei pääse pihalle kirmaamaan ja riehumaan. On kun lämpönen joka ei pysy nahoissaan... Maanantaina otetaan ne tikit pois. Saa nähdä onko sillä sitten lupa riehua ja revitellä? Ja milloin se saa mennä uimaan, sitähän Manta rakastaa.
ilen törmäsin pariinkin koira-asiakkaaseen jotka ei oikein mieltä ylentäneet. Ensimmäinen oli kauttaaltaan huopaantunut koira, jolta piti vain aukoa tassuja (onneksi koiraa on menossa kasvattaja tapaamaan, toivottavasti puhuu omistajalle järkeä), nimittäin yritin sanoa, että koiralla on todella tukalat oltavat takuissaan... Asiakas kyllä varmasti rakastaa koiriaan, mutta ihmetytti kommentti, että kun muita tuntuu häiritsevän koiran turkin kunto, ei heitä se niinkään häiritse... ARGH! Se koira olisi pitänyt ajella päästä varpaisiin ja aloittaa turkin kasvatus alusta....Ja toinen tapaus oli suloinen ja lutunen... ja oli taas rakastava omistaja, mutta se koira oli NIIIIIN lihava, ettei se jaksanut edes seistä. Siitäkin yritinkin kauniisti sanoa, mutta kuulemma ruokaa ei anneta liikaa... taas kyseessä oli leikattu koira. Hitto kun ne tahtoo lihoa ja turkistua... Mitähän meidän MAMBALLE käy?
Riikka klo. 19:05
Hoitakaa hyvät ihmiset niitä eläimiänne jos sellaisen  hommaatte. Kyllä tänään taas kuulin vaikka minkälaisista eläinkohtaloista. Ihan surua pukkaa moinen. Eli ihan perusasiat: Liikunta, turkin hoito, rajat ja rakkaus... niillä pääsee pitkälle... Esim. jos ihmetellään nuoren koiran käytöshäiriötä... hmmm... pienen haastattelun jälkeen käy ilmi, ettei koira pääse lenkille hmmm?! No kai se ulkona pihalla saa juosta? No ei kun se karkaa. HALOOOOOO IHMISET! GRRRR!

2 kommenttia:

  1. Kaikki koirat lihoo jos omistaja ei pidä huolta ruuanmäärästä ja laadusta. Sinä Riikka tiedät on olemassa kaikenlaisille koirille ruokaa jota ne tarvitsee. Mantalle annetaan kevyempää nyt kun hormoonitoiminta loppuu ja määrien suhteen tarkkana. Liikkumaan sinun rakkaat koirat pääsee ja sekin pitää painon kurissa. Halipaijaus Mantalle .

    VastaaPoista
  2. Minä olen monesti ehdottanut, että ihmiset pitäisi sulkea vessaa.-Siellä on valot, voi asioida pöntöllä, tulee vettä. Joku voi viskata näkkäriä oven välistä. Mitä muuta sitä ihminen voi kaivata? Perustarpeet kunnossa!!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)