maanantai 20. elokuuta 2012

Kaikista tuli voittajia!

Kaisa:
Toivoin, että edes joku pärjäisi Baltian Voittaja-näyttelyissä. Kävi kuitenkin niin, että kaikista tuli voittajia! Lupasin ennen kehiä, että voittaja saa kanan. Ja ehtona oli, että se ei ole elävä. Nyt minun pitää ostaa kaikille roipelit!

Tulokset:
Kk mäykky
Tuomari: Walter van der Broeck, Belgia
Onnenkäpälän Bernardo VSP, JUN SERT->Viron Juniori Valio, Baltian Juniori Voittaja 2012. Pesonen siis sai kolmannen junnusertin ja valioitui :) Pesonen ei saanut isojen poikien Baltian Voittaja-titteliä, sillä se kisasi junioriluokassa. Tämä titteli jäi jakamatta. Esim. Viron Voittajassa junnukoira voi saada yhtäaikaa Juniori Voittaja ja Voittaja-tittelit, jos se on tosi hyvä eli paras :)

Firesoul ROP, CACIB, Baltian Voittaja 2012, RYP-3. Maikku siis tepsutteli jatkokisassa kolmanneksi :) Maikku ohitti kisassa kaksi suomalaista valionarttua. Lämmittää sydäntä :)

Lk ibizanpodenco
Tuomari: Barbka Novak, Slovenia
Onnenkäpälän Alvaro Jr. VSP, SERT->Viron valio, Baltian Voittaja 2012. Altti käyttäytyi kehässä hienosti. Muutoin sillä oli draivia liikaakin...

Ihmettelin mäykkykehässä, kun tuomari oli niin eleetön, en saanut puheesta selvää, eikä hän onnitellut meitä.Käännyin kuitenkin aina kiittämään häntä. Syy käytökseen taisi selvitä ryhmäkehän esiarvostelussa, kun toinen suomalainen sanoi, että tuomarilla on samoja oireita kuin hänen isällään, joka oli saanut aivoinfarktin. Jos näin on tuomarille käynyt, niin sinnikäs mies on :) Lisäksi ryhmäkehässä huomasin, että hän raahasi toista jalkaansa...

Kiitos Sarille mukavasta reissusta sekä tietenkin kyydistä! Sarinkin koira, Sylvi-parsoni, sai palkintoja roppakaupalla :)

Maikku säikäytti märkäkohdun oireilla. Kiikutin sen tänään lääkäriin. Diagnoosina oli valetiineys. Jospa se tästä :) Manta oli lekurissa samaan aikaan. Leikkaushaavassa on muutoksia. Manta sai kuitenkin terveen paperit.

Adenalla olisi tänään treffit Sepon kanssa. Arvaan, että kiima ei ole vielä kohdillaan. Kokeillaan kuitenkin!

Ilta:
Adena on nyt astutettu ensimmäisen kerran tähän kiimaan. Odotamme siis tulevaksi pentuja yhdistelmästä
DARK SPARKS CEZAR x FI KVA-L ONNENKÄPÄLÄN ADENA
Tietoa Cezarista: www.darksparks.ro/pages/males/cezar.html
Seppo: 3xSERT, 2xCACIB ja VA-CACIB, sekä kaksi 1. tulosta kansainvälisessä käyttökokeessa (villisika).
Koirien silmät on todettu terveiksi. Adenan polvet on tarkastettu tuloksin 0/0. Adena on haukkunut konekarhua diplomin arvoisesti ollen päivän paras koira.

Tässä kuvia Baltian Voittajista:

Muikku

Pesonen

Altti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)