lauantai 11. elokuuta 2012

Maikkulin menestystarina jatkuu

Riikka:
Maikku mäyräkoira sai eilen luolalta tuloksen B 44 (ilmeisesti hieno tulos:)) Maikku sai myös jonkun extra palkinnon, koska on niin hieno lupaava nuori koira. Kiitos Johanna & Co kun käytitte Maikkua luolalla! Saat kertoa kaiken kun tuot Maikkulin tänään takaisin:)
On se aika epeli tuo Maikku. Muuten normielämässähän se on tosi nöyrä ja rrrrrakastaa kaikkia, mutta tositoimissa siitä näköjään löytyy oikea peto:)
Minulla onkin kiirettä pitänyt. Kaisa lomailee siellä ulkomaailmassa ja meikä painaa aamusta iltaan duunia. Voin sanoa, että on työlästä hoitaa näin montaa koiraa. Onneksi Tero on huolehtinut meidän laumasta, Claara on vain ollut mukana Kaisan kotona.
Huh, tämän ja huomisen kun saa hoidettua kunnialla niin Kaisa palaakin jo ruotuun. Minulla alkaa maanantaina koululla työt. Olen kuumeisesti miettinyn miten välttää se:) Näin muuten viimeyönä unta, että voitin lotosta päävoiton... hmmmm.... olisikohan enneuni :)

Tässä OnnenkäpälänCiriuksen arvostelut Sawo Showsta:
3.8 Stephanie Rickard
ERI NUO1 SA PU1 Sert, Cacib, ROP
Well propotioned male in excellent coat and condition. Good length of head with medium ears. Correct shape eye, would like it a little bit darker. Correct angulation front and rear. Very good topline and tailset. Moved very freely.
4.8 Charlotte Höier, Tanska
ERI NUO1
Very typical dog of nice size. Very typical head & expression. Needs to build more forechest & body. A bit loose & leggy at the moment. Fitting bones but would like more substance in thigh and a bit more angulations on hock. Makes a nice picture standing but is o bit loose on a move. 
Onnittelut vielä Ciriukselle ja Jonna-Marikalle:)

Minne lie hävinneet lukijat otsakkeen alta lukijat:( - Ilmestyneet takaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)