lauantai 4. elokuuta 2012

Yhtä showta

Kaisa:
Kaksi näyttelypäivää takana ja vielä yksi olisi edessä. Eilen parkkeerausasiat oli järjestetty huonosti. Kerkesin jo kiroilemaan henkilökunnalle, kun oli kiire kehäänkin. Yleensä on pitkä pinna, mutta tuossa tilanteessa plingahti kiristynyt pinna poikki... Myös rokotusten tarkastuksessa oli aikamoiset jonot. Kerkesin kuitenkin kehän laidalle ajoissa.
    Eilen Altti käyttäytyi ylihyvin :) Oli mukava olla sen kanssa reissussa. Altti oli ROP ja sai CACIBin. Tuomarina oli romanialainen Lokodi Csaba Zsolt. Ryhmässä Altti tipahti pois. Mäykyillä tuomarina oli portugalilainen Loureiro Borges Manuel. Maikku oli oman luokkansa 3. Pesonen oli PU 3 ja sai VARA-SERTin. Pesosen veikka, Sakke, oli PU 2 ja sai ensimmäisen SERTinsä :) Simo-veli sai ERIn ja oli junnujen eka.

Alunperin mietin, että ilmoitanko mäykkyjä lauantaille ollenkaan, sillä tuomariksi oli laitettu tiukka täti, Marja Talvitie. Katselin netistä, että tuomari on tykännyt Maikun vanhemmista. Päätin siis ilmoittaa koirat myös tälle päivälle. Nöyrin mielin tulin näyttelypaikalle, ja mietin, että napsahtaakohan H tai jotain...  Ennen kehälle menoa söin paninin ja koirat olivat kovasti sen perään. Sanoin niille, että jos pärjää, saa oman paninin. Ja mielessäni ajattelin, että tätä lupausta ei ainakaan tarvitse toteuttaa.
    Moni sai hoon, joku EH:n ja osa ERI:n. Harva sai SA:n. Uroksia kun seurasin, niin yksilöitä alkoi tipahtelemaan kisasta pois. Kukaan muu kuin Pesonen ei saanut SERTin arvoinen-arvosanaa! Pesonen oli siis ainut uros Paras uros-kehässä! Hurjaa! Näin on käynyt ennenkin, ja se tuntuu uskomattomalta, kun töröttää yksin koiransa kanssa kehässä. Maikulla oli hirmuinen draivi kehässä. En meinannut pysyä vauhdissa mukana :) Maikku oli Paras narttu, joten se kisasi Pesosen kanssa vastakkain. Kiitos Jannelle Pesosen esittämisestä. Maikku oli siis ROP ja sai SERTin sekä ensimmäisen CACIBinsa. Pesonen oli VSP ja sai SERTin sekä ensimmäisen CACIBinsa. Ryhmäkehässä Maikku tipahti pois. Ryhmätuomari on huomenna karkkareiden tuomari. Katsotaan, mitä sanoo meidän hurtanoista. Ryhmässä haroi Maikun turkkia. Ei tainnut olla tyytyväinen vailinaiseen turkkiin. Jospa se kasvaisi jonkunlaiseksi parissa viikossa. Sittenhän olisi edessä tuasen Viron reissu Baltian Voittaja-näytelyihin.
    Mainitaan vielä, että Sakke sai ERIn ja oli KÄK 1.

Huomenna olisi kasassa kasvattajaryhmällisen verran mäykkyjä, jos vain pärjäävät yksilöarvosteluissa. Ryhmä rämä :)

Kiitos Kristalle kahden päivän jelpistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)