sunnuntai 5. elokuuta 2012

Show must go on:)

Riikka:
Aivan huippu fiilikset. Claara pärjäsi hienosti näyttelyissä. Ajattelin, ettei pärjää siinä seurassa, mutta yllätys yllätys.. päihitti valiokoirankin...
Claaran arvostelu Sawo Show 5.8.12 Tuomarina Talvitie Marja (Tuomari sanoi lopuksi pitäneensä kovasti Claarasta ja sanoi, että siitä tulee vielä tosi hieno koira kunhan kehittyy, Siksi "vain" ERI tänään ja tykkäsi Clarun luonteesta. Vähän olen onnellinen. Talvitie kuitenkin on ihan tiukka tuomari) NUO ERI,NUK1
Erinomainen tyyppi. Hyvä pää ja korvat. Riittävät etu- ja hyvät takakulmaukset. Vielä kovin löysät kyynärpäät. Hieman liian löysät ranteet. Hyvä ylälinja ja häntä ja takakulmaukset. Oikea karvanlaatu, mutta ei täydessä turkissa. Köli voisi olla parempi. tarvitsee aikaa kehittyäkseen."
Ja mäykyt veti kanssa hienosti. Mahtava Ryhmä Rämä! Kiitos kaikille kun olitte mukana:) Kaisa saa kirjoitella muuten tuloksista jne.
Huomenna Manta pääsee kaulurista ja tikeistä. Jee! Jospa se pääsisi uimaankin ja juoksemaan. Alkaa olla jo aika masiksessa... Mantalla on nyt joku outo patti niskassa... täytyy muistaa kysyä lääkäriltä huomenna mikä se on.

Kaisa:
Yksilövoittoja ei mäykyille tullut, mutta olimme kasvattaja ROPpeja. Kiitos vain kaikille, jotka olitte mukana :) Mukava viikonloppu oli, vaikkakin vähän väsyttävä.

Päivi ja Simo (Ok Bobbinlace)

Seija ja Emma (Ok Beerit)

Maikku :)

Janne ja Sakke (Ok Brain-Wave)

Ryhmä rämä ROPpina

Emma

Claara

1 kommentti:

  1. Voi sinä Manta matsuurialainen minä kummina manaan mene patti pois ja ole hyvä ystävällinen ja anna elon olla mukavaa ilman turhia kommervenkkejä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)