maanantai 27. elokuuta 2012

Luolaharkat ja Maire

Kaisa:
Eilen olin luolaharkoissa Riikan, Seija, Markun, Emman, Velmun ja Muikun kanssa. Emmalle on tullut edistystä touhuun, mutta vieläkään koirulainen ei halua mennä ahdingosta. Emmalla on oma ahdinkoputki kotona, ja kuulemma sen läpi Emma uskaltaa mennä. Ehkäpä harkoissakin sitten ensi kerralla :)
    Velmu meni ryminällä ketun luokse. Maikkua puolestaan mietitytti ahdingon suulla, että menisiköhän tuonne vai ei. Ja uutena oli hiekan kaivaminen. Pienestä määrästä selviytyi hyvin, mutta suuri määrä aiheutti itkua. Sitten Mikon piti hiukan jelpata ja vähentää hiekkamäärää. Kun Maikku lopulta pääsi ketun luokse, niin kylläsitä haukkua sitten riitti :)
    Harkkojen jälkeen menimme katsomaan Tiny Trotter's Joburgin ja Lamark Millan lapsosia. Mairen valinta oli hankalaa kolmesta tyttösestä.

Ilta:
Aamulla Lasse nousi aikaisin ylös, kun oli työreissuun lähtö. En minäkään sitten oikein saanut nukuttua. Ja Airakin halusi aikaisin aamupissalle. Ajattelin, että teenpä sitten aamusella Altille verijäljen, kun vertakin on sulatettu.
    Töiden jälkeen käytiin sitten jäljestämässä. Alku meni hyvin, mutta sitten lintuset alkoivat kiusaamaan, suurin osa, tai kaikki, olivat metsäkanalintuja. Niitä lähti lentoon viiteen otteeseen! Aluksi Altti palasi hienosti itse takaisin jäljelle. Loppusuoralla miekkosen keskittymiskyky oli tipotiessään. Yritti vängätä väärään suuntaan :( Semmonen reissu tällä kertaa. Ei ollut vaivaa pupusista vaan lintusista.

Melkein kaikki yhdes koos.

Isoin tyttönen

Keskikokoinen tyttönen. Lopulta päädyimme tähän, että tää on meidän Maire :)

Keskikokoinen ja pienin tyttönen. Ensimmäisenä ihastuin pienimpään. Pää oli tosi kaunis!
Riikka:
Huh hei. melkoinen viikonloppu takana. Meillä pidettiin Reiki II kurssi. Oli todella ihana nähdä tutut kurssilaiset ja ope Sari. Kaikille oli tapahtunut aivan mahtavia juttuja. Oli kovin voimaannuttava kurssi. Mietittiin jo, että pakko treffata vielä jossain vaiheessa uudelleen.
25.08.12 Lauantaina Tervakoskella oli näyttelyt. Tässä Onnenkäpälän Carlon arvostelu: tuomarina oli Gunnel Holm "Nuortenluokan uros, jolla saisi olla parempi luusto.  Hyvä pää, ilme ja purenta ja runko. Seisoo mielellään takajalat liikaa rungon alla. Pehmeä selkä, riittävät takakulmaukset, oikea karvanlaatu, nostaa häntää mielellään liian ylös.  Hyvät sivuliikkeet, hieman pehmeät ranteet. Saisi olla enemmän raajoillaan. NUO EH NUK 1
Aada melkein 9 vee oli repäissyt ja saanut Ropin:) Mahtavaa! Onnea sekä Railille ja Leenalle! Ja kiitos kun taas kävitte näyttelyissä.
Eilen kävimme siellä luolaharjoituksissa... Onhan se aikamoista puuhaa. Sen jälkeen kävimme katsomassa ihania mäykkypentuja, joista Kaisa jo kertoikin. Oli kyllä vaikea valita se Maire... mutta nyt se on valittu.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi:)