lauantai 18. elokuuta 2012

Häät:)

Riikka:
Tänään juhlimme ystäväni Annen häitä:) ONNEA! Oli aikamoinen "kunnia" saada kutsu Annen ja Teemun häihin. Kaisa ja L-P kutsuttiin myös, mutta Kaisa karkasi Viroon koiranäyttelyihin... sitä ei pidättele mikään kun on näyttelyistä kyse.
Me tutustuimme Annen kanssa parisen vuotta sitten trimmauskoulutuksessa. Huomasin heti, että meillä juttu luistaa hyvin. Ajoimme monesti kimppakyydillä kouluun ja ennätimme jutella todella paljon... Ja voi sitä naurun määrää, auto raikui kun saimme naurukohtauksen.Olimme varmaan välillä tunnillakin aika rasittavia kun kikattelimme kuin teinit konsanaan;)
Nythän tilanne on se, että Anne käy välillä timmaamassa Har-Missa, eli tämmöinenkin suhde taustalta löytyy.
On ilon päivä, ihanaa, että sääkin näyttäisi suosivan. Koko kesän on satanut vettä ja tänään pitäisi olla aurinkoa. No jos jostain syystä ei aurinko paista niin meillä jokaisella lienee aurinkoa sisässämme joka tapauksessa:)
Eipä tässä voi muuta kuin heittää ISOT ONNITTELUT HÄÄPARILLE! Muutaman tunnin kuluttua on H-hetki!
klo: 18:53
Meidän osaltamme häät on juhlittu. Koirat jäivät kotiin odottelemaan, joten meidän oli palattava ajoissa kotio.
Häätunnelma oli ihana. Morsian kaunis ja sulhanen komea niin kuin asiaan kuuluu. PArin vihki aivan huippupappi. Oli hyvin huumorintajuinen ja osasi keventää sopivasti tunnelmaa.
Tuusniemen kirkko

:)

Hääparia odotellessa


Annen asu oli aivan ihana.
Häitä juhlittiin Viitakossa. Me nautimme hääruoan ja jututimme hääparia, sitten täytyi lähteä. Olisi ollut kiva jäädä juhliin, mutta minkäs teet:)

Kaisa laitto Virosta tekstaria Maikku ollu RYP 3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)