torstai 22. elokuuta 2013

Heguli on väsynyt

Riikka:
Näköjään Helka tarvitsee tommosen viiden tunnin reissun (matkoineen) , että se simmahtaa oikein kunnolla ja on vielä seuraavana päivänäkin väsy. Olimme kolmen viikon tauon jälkeen paimentamassa taasen. Sain kummini Päivinkin paikalle fiilistelemään:)
Omaa vuoroamme odotellessa Helka käytti aikaansa telmimällä muiden koirien kanssa. Sinikalla Kuttukuussa oli aivan ihana uusi pentu. Rotua en muista, mutta kysynpä vielä niin kerron sitten. Taitaa olla semmoinen rotu joka vei sydämeni aivan juuri. Veikkaisin, että siskoni Kirsi lämpeisi tälle rodulle.
Helkan vuoron koittaessa menimme lammasaitaukseen. Eka kierros meni ihan plölrinäksi. Helka halusi seurata vain minua ja olin että hittolainen, näinkö tämä nyt menee. Paremmin itse jo pysyin ohjaajamme Mariannen mukana. Noh, kiekan jälkeen taaas odottelemaan omaa vuoroamme ja jutustelemaan muiden kanssa. Helkaneiti yllätti toisella harjoituskiekalla. Se alkoi kulkea lauman perässä ja aikaajoin ilme näytti siltä, että "Hei lampaat"...jotain pieniä oivalluksia toivon mukaan aivoissa tapahtui.Palaute oli ainakin hyvää. Viikon päästä taas uudelleen...jos säät sallivat.
Tänään olenkin menossa puurtamaan Lapinlahden liikkeelle, luvassa koirahierontaa ja trimmausta. Illalla Helkalla on viimeinen pentutoko kerta...mitäs sitten tehtäisiin?

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi:)