perjantai 2. elokuuta 2013

Helka tokoilee osa 3 ja Briardiylläri:) + Kaisanet

Riikka:
Eilen Helkalta löytyi toimintakykyä mukavasti. Olisiko ollut virtaa kun keskiviikon paimennusharkat jäivät välistä. Tokossa käytiin läpi edelleen perusasentoa. Lisäksi koirat saivat tutustua esteeseen ja saimme sen harjoitteluun vinkkejä. Nyt vaan tarviis esteen:)
Seuraamisharjoituksiakin meillä oli ja saimme hyviä vinkkejä oikein yksilöllisesti. Helka sai positiivista palautetta kun se on jo rento siellä hallilla. Alussahan sitä on jännittänyt jonkin verran.Ai niin ja maahanmenoasioita kävimme kanssa. Sain uusia vinkkejä ohjaukseen, koska totesin, että Helka ei toimi tukkansa kanssa niin kuin oletin. Eli jos sille heittää palkan viereen niin se nenällä sen kyllä etsii, mutta kun tukka roikkuu silmillä ei näe ettei muita herkkuja olekaan. Se vaan jää nenättelemään maata josko lisää löytyisi herkkusia. Kunhan tuo letti tuosta kasvaa niin täytyy laittaa sille ponnarit. Nyt tukka on haastavan mittainen. Voisin tietysti kokeilla semmosia nipsuja...hmm.. mistähän semmoset nyt tähän hätään saan hankittua:) Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen Helkaan. Itseäni olen vähän torunut, kun ei meinaa saada aikaiseksi treenata. "Suutarin lapsilla ei ole kenkiä"- efekti... Niin koulutuksen kun hieronnan kanssa...
Hieronnasta puheenollen olen saanut ihania palautteita hieromistani koirista. Lämmittää mieltä kun on saanut jumisen koiran elämänlaatua parannettua. Ja se että ihmiset luottavat koiransa käsiini.

Eilen oli aika kiva ylläri pylläri kun olin ulkona ..töissä siis kopistelemassa koiranalustaa... Siinä samalla juttelin Teron kanssa puhelimessa...Huom! Nainen ja tuhat ja yksi asiaa tehtävä kerrallaan... Sitten kohta vaan kiljaisin, että "Briardi!". Minua tuli moikkaamaan eräs Ilse, en tunne häntä entuudestaan. Hän tuntee Helkan kasvattajan.. No joka tapauksessa.Siis puheluhan loppu lyhyeen ja minä ihan innoissani jututtamaan tätä ihmistä. Olipas todella mukava yllätys. Briardeja ei nimittäin joka päivä ohi kuljeksi:) Kiva kun kävitte.

Kaisa tuossa juuri ilmoitteli, ettei taidakkaan lähteä salille kun on kuulemma vähän huono olo. Pitäsköhän kuitenkin itse sinne vihdoinkin mennä.Taitaa jäädä tällekin viikolle vain kertaan tuo treenailu. En voi tajuta minne tämä viikko on kadonnut taasen.
Viikonloppuna luvassa näyttelyitä Iisalmessa, joten la ja su vilahtavat ohi kuin siivillä.
Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kaisa:
Kotikonnuilla vilisee laumoittain kaivinkoneita, työautoja, kuorma-autoja jne.. Ja kaiken kukkuraksi on liikenteen ohjaus. Odottelepa siinä sitten, että koneet siirtyvät pois tieltä mm. kaivinkone könyää pellolle, jotta pääset ajamaan kotia... Syy on tämä: Kaisanet. Lasse halusi meille pirun kalliin nettiyhteyden. Kävivät tänä aamuna kaivinkoneella kaivelemassa piuhat meidänkin talon seinustalle. Siitä jatkoivat matkaa eteen päin naapuriin. Minä olisin pärjännyt vanhalla nettilittymällä. Onhan noita vaihdettu vuosien varrella. Nykyinen toimii aikasta hyvin. Kyllähän se välillä pätkii. Lasse haluaa pelaamiseen kunnon yhteydet.

Y:llä alkava haluaa vierailla luonamme. Aamulla oli tarkoitus lähteä salille, mutta jäipä tällä kertaa välistä. Käytin koiria pikaiseen ulkona, ja könysin sitten takaisin sängyn pohjalle. Töihin lähdin ja päivä on ollut muuten ok, mutta väsyttää. Sain Iivana-mäykynkin trimmattua :)

Riikka mainitsikin jo näyttelyistä. Koko viikonloppu vierähtää Iisalmessa. Jännitystä tiedossa!



Aira söi sian sorkkaa parhaansa mukaan. Loput jemmasi sitten peiton alle odottelemaan seuraavaa syöntikertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)