sunnuntai 18. elokuuta 2013

Vauhdikas päivä.. ja koko viikkokin oikeastaan + Takakireyttä ilmassa

Riikka:
Tämäkin viikko kääntynyt jo ehtoo puolelle. Kohokohtia tälle viikolle on ollut maanantai, jolloin vietin laatuaikaa kummini kanssa. Pelattiin, saunottiin ja juteltiin. Oli kuin lomalla olisi ollut vaikka eihän siinä kun jokunen tunti vierähti. Hyvin tervetullut breikki meikäläiselle. Hullua, että viikko tuntuu vilahtanee, mutta tuosta kyseisestä maanantaista tuntuu olevan ikuisuus.
    Muuten tämän viikon kivoja juttuja on ollut mm. ihanat koira-asiakkaat. Olen saanut hieroa upeita koiria ja saanut jotain hyvää aikaa käsilläni. Ja pidempi aikainen yksityisoppilas on edistynyt huimasti, ja nyt vihdoin koiran omistajakin on huomannut sen :) Huippua!
Salille olen pariin otteeseen tällä viikolla selvinnyt ja se on hyvä juttu. Enempi pitäsi kyllä liikkua...
    Tänään sain pitää kaksi mahtavaa pentukurssia ja nähdä siellä edistymisiä ja innokkaita oppilaita. Tuntien jälkeen hieroin Alvaron toistamiseen (sillähän oli viikko sitten todella kipeitä paikkoja). Nyt pahimmat jumit hävinneet, ja koira nautti aivan täysillä käsittelystä. Vielä kaiken tämän päätteeksi kävimme Helkan kanssa Emilian luona kylässä. Helka on menossa sinne hoitoon tässä lähitulevaisuudessa ja kävimme katsomassa mitä Helka tuumaa marsuista. Hienostihan se meni. Olivat tosi jänniä otuksia. Minäkin selvisin allergiasta huolimatta ilman nuhaa... Helkalle meinasi olla rappukäytävän portaat kynnyskysymys, mutta onneksi se rohkaistui ja suostui kulkemaan rappuset reippaasti.

Kaisalle kiitos hienoista ja maukkaista piparkakuista:) Ja kananmunista, enhän mä muistanut sitten maksaa niitä.
Hei mikäs siellä?

Tuijotuskilpailu


Ja vielä pikku pätkä videota. Kiitos Emilia kuvista ja kun saimme käydä vierailulla.

Kaisa:
Aamulla odotin innokkaasti, että pääsen pitkästä aikaa Riikan kanssa kahvakuulailemaan. Salilla on kaiken lisäksi päivitetty virtuaaliohjelmat. Saimme tehdä uuden ohjelman. Mukavaa rääkkiä. Hiki lensi :) Olin niin pirteänä, että päätin painia vielä Smith-laitteen kanssa. Tanko nousi hyvin. Takakireyttä ilmassa; persuus ja takareidet on jumissa. Mm. kyykätty on :)

Ja Riikka mainitsikin Alviksen hieronnasta. Herra nautti täysillä palvelusta. Rentoutui yhtä paljonkuin minä ripsien laitossa. Nimittäin melkein nukahdin rentoutusmusiikkia kuunnellessa, vällyn alla silmät kiinni pitkällään ollessa. Kädet alkoivat sätkimään :) Alviksella puolestaan nytkähteli etujalat.
    Kun Riikka lopetti hieromisen ja poistui huoneesta, ja minä aloin putsaamaan vaatteitani koiran karvoista, niin Alvaro vain makaili patjalla eikä tehnyt elettäkään, että nousisi ylös. Rentoutuminen oli täydellistä :)
    Riikka hieroi myös Shaqiran. Siltä ei pahemmin jumeja löytynyt. Aamujäykkyys siis johtuu mitä luultavammin nivelpuolelta.

Ei ole ennen tarvinnut miettiä, että miten painon saa pysymään ennallaan. Yleensä mietitään, miten painoa saadaan alaspäin. Minä mietin, että miten ei laske. Ruokamäärät nousuun! Aamupalat välillä tökkii, kun on edessä jäljellä vielä iso puurolautasellinen, vaikka on muuta ruokaa vetänyt jo napaan. Kelloa katson ja totean, että pitäisi olla jo koirien kanssa lenkillä. Istun alas ja alan lappamaan lisää pöperöä kitusiin. Tykkään ruoasta, mutta välillä sitä tuntuu olevan liikaa...

Enää ei pahemmin ollut auts, auts -tunnetta :) Alvis nautiskeli ja melkein kuorsasi.


Ihanaa!

Riikan kanssa kahvakuulailemassa.


Kyllä nousoo :)

1 kommentti:

  1. Noin sitä pitää huolta itsestään kun välillä treenaa niin olokin töissä menee siivin. Riikka se alkaa olla jo hyvin taitava.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)