lauantai 10. elokuuta 2013

Odotettu kiima

Kaisa:
MAIKULLA ON KIIMA!!! Tätä on odotetukin. 2 kk myöhässä tuloo.
Toivon mukaan pentuja siis tulossa yhdistelmästä:

FI MVA SE MVA EE MVA FI KVA-M EE JMVA EEJV-12 BALTJV-12
ONNENKÄPÄLÄN BERNARDO
                             X
FI MVA SE MVA BALTV-12 FIRESOUL
Firesoul

Onnenkäpälän Bernardo

 
                                                                                        *******

Sitten muita juttuja.
Käytiin Lassen kanssa testaamassa Rustik-ravintolaa. Raaka-aineet ovat kuulemma hommattu Kauppahallista. Hyvät pöperöt olivat. Söin brunssin, joka sisälsi mm. tuoreyrteillä maustettua perunaa, erilaisia makkaroita, mureaa lihaa, ilmakuivattua kinkkua, maustettuja herkkusieniä, suussa sulavaa leikkelettä, maustettua leikkelettä ja mozzarellaa ilmakuivatuilla tomaateilla. Paljon oli valinnan varaa! Ja minä maistoin kaikkea. Jälkiruoaksi oli marjapiirakkaa. Lasse valkkasi itselleen tosi ison hampurilaisen. Mahat tuli täpötäyteen :) Käydään herkuttelemassa varmasti toisenkin kerran.  
    Samalla reissulla pääsin valkkaamaan itselle lihoja. Valitettavasti Kauppahallissa ei ollut kanaa, sillä omistaja ei halua salmonellavaaran takia hommata linnuille myyntipaikkaa. Pitäisi erikseen käydä Savo-Karjalan Lihassa. Matkaan kuitenkin lähti tällä erää muutamat kilot ylämaan nautaa ja hevosta :)
Lassea olen välillä pyytänyt mukaan hölkkäämään, mutta Lasse on aina sanonut, että se on tyhmä laji. Enpä siis ole enää kysynyt mukaan. Yksi päivä kuitenkin sanoi, että voi joku päivä lähteä minun kanssa juoksemaan. Lasse lähti tänään juoksemaan. Hyvinhän tuo jaksoi kipittää 5 km. Minä olisin jaksanut pinkoa pidemmällekin. Lasse ei ole kovinkaan nyt urheillut... Pitäisikin joku päivä kokeilla, että minkä matkan tämän hetken kunnolla jaksan juosta.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi:)