perjantai 16. elokuuta 2013

Helka tokoilee

Riikka:
Helkalla oli eilen viides pentutokokerta. Odottaminen on koiruudelle kun tervaa joisi. Kyllä välillä ihan nolottaa, että just meikäläisen koira on se kurssin riiviö. No ope sano, että hyvässä tokokoirassa täytyy olla ripaus riiviötä:)
Eilen harjoiteltiin seuraamista pidempi pätkä ja muistuteltiin perusasentoa. Estettä tehtiin itsenäisesti odotteluajalla. Se meni Helkalla hienosti.
Yksi "virittely" tehtävä oli sellainen, että menin piiloon aidan taakse ja huutelin Helkaa, tavoitteena se että tahtotila minun kanssani tekemisessä nousisi... Ope piti koiraa paikoillaan sillä aikaa... Hän kommentoi, että onpas isot lihakset ikäisekseen koiraksi...Hmm..millä jumppasalilla se Heguli on oikein käynyt.
Hienostihan se Helka on kehittynyt, ainoa huono juttu on se, että minä olen ollut huono treenaaja. Se on se aika mikä meiltä puuttuu. Kyllä tietysti pikku pätikiä yrtän tehdä päivittäin, mutta pitäsi vähän enempi orientoitua tuohon hommaan...Ensi kerralla onkin viimeinen tunti. Saapa nähdä mits sitten tehdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)