maanantai 23. syyskuuta 2013

Lauantaista ja vähän tätäkin viikkoa

Kaisa:
Töiden jälkeen tilasin pizzan ja kiikutin sen kuola valuen kotiin. Kun avasin laatikon, niin ei sieltä löytynytkään aurinkokuivattuja tomaatteja, joita olin tilannut. Pettymys oli suuri. Osa pizzasta lennähti pakkaseen ja valmistaja sai valituksen.

Ajelin sitten kauppaan tarjousten perässä. Tarjouserät oli myyty loppuun.

Suunnistin seuraavaksi EasyFitiin. Rääkkäsin kinttujani ja ahteriani ennen salitaukoa; kyykkäsin Smithissä. Persaus jaksoi pingistellä isommilla painoilla kuin aikaisemmin!
Hengähdystauolla yksi tytsy pölli tangostani painoja ihan pokkana. Minä tiirasin vieressä silmät ymmyrkäisinä. Tyttö varmaan katsoi vahingossa tankoani kiekkojen säilytyspaikaksi. En tehnyt asiasta noottia, vaan latasin uutta painoa uupuvan tilalle :)
    Jäi vielä aikaa jalkatreenin jälkeen, niin päätin vielä hauiksia kasvatella Scott-penkissä. Sain lisättyä lissee painoja :) Ei paljoa, mutta kuitenkin. Kun tein Scottilla ensimmäisiä kertoja, niin pelkän tangon paino tuntui suurelta. Näin sitä on taas edistynyt. Hyvillä mielin voi jäädä tauolle.

Viimeisenä rastina Siilissä oli Har-Min Farmi. Oli tarkoitus viedä sinne Lapparin liikkeeltä tavaraa + napata lähtevää tavaraa mukaani. Huomasin, että ei minulla ole mitään tavaraa mukana. Ne olivat unohtuneet Lapinlahden liikkeelle!
   
Iltalenkillä näin ojassa hirven jälkiä. Koirat hoksasivat myöskin heti, että riistaa on/on ollut lähettyvillä. Altti sinkoili hihnan päässä ja varmaankin kovasti yritti sanoa, että tuolta se on tullut ja tuonne se on mennyt. Mutaojassa talsiessani mietin, että onpa kiva, jos Herra tai Rouva Hirvi lompsii vastaan pimenevässä metsässä. Ei ole sen jälkeen luonnon valkoinen fleecetakki enää vaalea. Takin väri muuttuisi luonnon ruskeaksi, kun liukuisin rähmälläni ojaa pitkin sinkoilevien ibbeläisten perässä. Ei nähty hirviä ei, mutta kotimatkalla Altti muisti taas kertoa, että tuolta se on tullut ja tuonne se on mennyt.

Tänä aamuna sitten nähtiin niitä hirviä. Ei oltu keritty kovin kauaksi kotoa, kun kaksi elikkoa toljotti puiden lomasta. Johan tuli koiriin eloa. Mäykyt olivat hiukan, että häh, kun eivät matalammalta nähneet vähän matkan päässä seisoskelevia hirviä. Iiro ja Maire eivät siis hoksanneet lähteä hirvijahtiin, vaikka olivat irti. Päätin muuttaa lenkkireittiä. Uskaltaisiko sitä illalla mennä jo vanhaa reittiä? Nyt ei kyllä ole ollut mukava mennä ojia pitkin, kun kaatosateet ovat täyttäneet niitä aikasta reippaasti. Pitäisi miettiä jotakin muita reittejä. Monen hihnassa olevan koiran kanssa on vain hankala kulkea useimmissa paikoissa, jos on paljon risukkoa.

Ja nämä yhä nopeammin pimenevät illat! Kerran olen kaapista yrittänyt kaivella otsalamppua. Kun ei heti löytynyt, niin luovutin. Pitäisi oikeasti etsiä se, jotta tarvittaessa näkisi iltalenkillä metsässä mm. ne hirvet...

Tällä viikolla oli tarkoitus käydä salilla venyttelemässä virtuaaliohjelman mukaan. Jos saisi repertuaariin jotain uutta. Huomenaamulla on Siiliin asiaa. Katsoin netistä tuntijakoa, niin tietysti minulle sopivaan aikaan salilla pyörii muuta ohjelmaa...
Ja tällä viikollahan oli tarkoitus mennä hierojalle. Ajattelin kerrankin käyttää hyväkseni Lapinlahden palveluja. En sitten saanut aikaa tälle viikolle, vasta ensi viikolle. Nyt olisi kyllä hieronta tullut tarpeeseen.

Lasse laittaa välillä minut asialle. Facesta poimittua:
Miksi pitää minut laittaa asiaa hoitamaan, kun en ymmärrä asian päälle? Olen ennenkin joutunut tilaamaan soraa, mutta olen jo unohtanut termit; nupit sun muut. Olin myös unohtanut, että mitä soraa Lasse käski tilata. Niitäkin kun tuntuu olevan miljoonaa laatua.
Yrittää sitten siinä puhelun lomassa pähkäillä, miten asiat ilmaistaan. Päätin käyttää määrästä sanaa "lasti tai kuorma". Ei mennyt läpi. Piti tarkentaa.
Öööö ööö ja ööö.
Ja kun en muistanut soran lajiketta, sanoin miekkoselle, että pitää olla koirien tassuille sopivaa :)
    Kun soitin hintavertailun vuoksi toiseen paikkaan, niin osasinpa jutella jo vähän sujuvammin, kun sain termit haltuun :)

Hitaasti edistyy koiratarhat. Jospa olisivat valmiit ennen talvea!
Saisiko Lassen potkittua hakemaan lisää verkkoa?

Näyttelyuutisia:
Iiron kasvattajan, Camilla Hubben, Facesivuilta kopsattua

Again great news from Team Starwire at the int. show in Ballerup. Judge: Mrs. Birte Scheel.

BM and BOB: Treis Pinheiros Fabergé SW and new CIE an CIB champion (Iiron iskä)
BM2 with CAC: Idesüss Gogol

BB and BOS: Kretzmann's Esta La Milla Rose and new CIE and CIB champion (Iiron äiskä)
BB2: Idesüss Eucalyptus
BB3 with CAC: Kretzmann's Fine Taste of Rose and new Danish champion

What a day !!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)