sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Messaria, salia, trimmausta, herkuttelua

Kaisa:
Pitäisi täytellä näyttelykaavakkeita Messaria varten. Päädyin siihen tulokseen, että mukaan lähtisi Iiro ja Altti. Altille en vain saanut bussiin paikkaa. Sain hommattua Altille toisen kyydin, sillä Sonja lupautui ottamaan tämän herran kyyditettäväksen. Sonjalla ei vain ole koiransa kanssa vielä yösijaa. Pitää vielä sumplia asioita.

Eilen piipahdettiin Riikan kanssa salilla. Aloitettiin kahvakuulaohjelma, mutta ei keritty kovin kauan tehdä, kun aikataulun mukainen jooga alkoi pyörimään kuulaohjelman päällä. Riikka jäi joogaamaan ja minä painuin Smithin luokse. Persaus ja reidet saivat tuas kyytiä Mukavaa oli.
    Salin jälkeen Riikka ja Tero tulivat meille illan viettoon. Herkuteltua tuli yllin kyllin niin karkilla, kekseillä, pizzalla, suklaalla, limpparilla kuin jäätelölläkin. Nam! Ei kovin paljoa ennätetty puuhastella, kun Riikka jo nukahti. Ja vieraat karkasivat heti aamusta, sillä Alli jäi eilen kotivahdiksi, niin Riikan piti mennä sitä ulkoiluttamaan. Jospa voidaan treffata uudestaan piakoin!
    Koiralan olen jo siivonnut. Taloakin olen puunaillut pitkin viikkoa, kun illat eivät ole kuluneet salilla. Jos sitä juoksuttaisi koiria normaalia enemmän, laittaisi ruokaa ensi viikoksi (otin sulamaan yli kilon hevosta ja toisen samanmoisen satsin ylämaan nautaa) ja voisi harkita leipomistakin ja kuvien ottamista koirista. Tietty frettilä on siivottava, niin on taas puhdas alkuviikolle. Ei kun vaan toimeen!

Riikka trimmasi Iiron. Iiro ottaa trimmaukset lunkisti. Huono puoli on vain se, että Iiro ei halua seisoa.

Meneeks vielä kauan?

Perjantaina Lasse teki töitä etänä. Adena oli takaosastolla. Ade oli sitä mieltä, että sinne ei jää, joten Lasse oli laskenut sen viipottamaan taloon. Kohta oli alkanut kuulumaan hirmuinen kuorsaus. Ja mistä Adena löytyi? Selältään kielletystä paikasta.

Tässä olisi hyvä kölliä.

P.S. Tein Har-Min Farmille isot tilaukset Tattinille (hevostarvikkeita) ja Chadogille (koiratarvikkeita). Hyllyihin on siis runsaasti tulossa täydennystä. Laittelen tuotteet myös verkkokauppaan niin pian kuin ennätän. Innolla odotan lähetyksiä!

Tarina jatkuu, sillä sain otettua kuvia!

Firesoul eli Maikku

Jälleen pientä rellotusta.

Montakohan vauvaa siellä on?

Kesyttömän Ankkurit Ylös eli Maire


Iirolle maistuu kanaset.


Pesosen (Onnenkäpälän Bernardo) kana on saanut metsästä kuorrutuksen.Kanastaako?

Paljon ei ole enää jäljellä tästä kanasta. Alvis syö rippeitä.

Necronomicon Nordic Blue eli Sella, 7 vee.


Onnenkäpälän Alvaro Jr. eli Altti miettii, viitsisikö olla paikoillaan pari sekuntia...

Shaqilla (Revestreken's Jippi) on pitkät päällä.


3 kommenttia:

  1. Valvoinhan melekin kahteentoista...se o mulle paljo se...

    VastaaPoista
  2. Kaisa et ole pitkään aikaan kirjoitellut sinun freteistä ja luulin jotta olet niistä luopunut.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)