keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Lepoviikko ja tiineys puolivälissä

Kaisa:
Olen treenannut useamman kerran viikossa helmikuusta lähtien. Josko ensi viikon pitäisi lepoa ja kävisi vaikka hierojalla? Nyt tuntuu, että lepo olisi tarpeen. Sitten aloittaisi uuden ohjelman, jonka sain Nettitreenistä. On kyllä niin rankan näköinen kuukauden putki, että en tiedä saanko suoritettua kaikkia tehtäviä :) Ja Siilin salilla pitäisi käydä useammin, kun ei kaikkia laitteita ole Lapinlahdella. Pitää soveltaa ohjelmaa itselle sopivaksi ja vaihdella vaikka tarpeen mukaan tehtävien järjestystä. Sovittu!

Riikka huomauttikin, että lihasta on tullut. Lasselta kun kysyin asiasta, niin sanoi epäilevällä äänellä "Joo-o". Tosi uskottavasti :)

Olen pitänyt Maikkua irti lenkillä, sillä se ei halua enää reippailla hihnassa. Olen vain pitänyt sitten silmällä, että ei livahda omille teille. Eilen sitten pääsi karkuun, kun rupesi pimenemään. Ei auttanut huutelu ei. Menin sänkyyn, ja kun sammutin valot, niin etupihalla paloikin valot. Maikku oli yön puolella päättänyt tulla kotiin. Silmän ympärykset punasena oli, kun oli painaltanut pitkin pimeää metsää. Jatkossa on laitettava sille tutka tai sitten koiraa on vain pidettävä hihnassa.
    Maikku on pönäköitynyt. Olisihan tiineys kohta puolivälissä. Olen laskenut sille ruokinnan 7,5 kilon mukaan. Jos vaaka näytti oikein, niin painoa olisi nyt 8,5 kiloa. Pitää vaikka myöhemmin punnita uudestaan. Tuntuu nimittäin siltä, että vaaka näyttää välillä mitä sattuu...
    Pitäisi päättää, että käyttääkö Maikkua ultrassa vai ei. Olisi tietty kiva varmistaa tiineys ja tietää pentujen määrä. Kaikki lääkärit ei vain oikein osaa laskea pentujen määrää... Ja sanotaanhan sitä, että vain röntgenillä saa luotettavan tuloksen.
    Kerran eläinlääkäri ei ollutkaan paikalla, kun menin ultrauttamaan tiinettä mäykkyä. Mikähän koira olikaan kyseessä? No kuitenkin, päätettiin hoitsun kanssa ultrata mäykkyläinen. Hänellä ei oikein ollut kokemusta ultraamisesta. Kuitenkin hän sai laskettua pentumäärän ihan oikein! Pitäisikö Maikku viedä hänelle? :)
Olen haaveillut omasta ultrasta, mutta ovat käytettyinäkin niin mahottoman kalliita.

P.S. Sain kuulla, että Iiron kasvattaja on tulossa joulukuussa Helsinkiin näyttelyihin. 

Ilta:
Kun tuossa aiemmin kirjottelin, että olen levon tarpeessa salia ajatellen. No, tänään jalkatreenissä sain tehtyä kaikissa laitteissa vähintään yhden sarjan 5-10 kilon ekstrapainoilla. Että semmosta :) Ja vatsalaitteissakin olen osaan/kaikkiin sarjoihin lisännyt painoa 5 kg.
Olikin sitten auton polkimien käyttö vähän hankalaa kotiin ajellessa...jos sitävähän venyttelis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)