torstai 5. syyskuuta 2013

Päivän lyhyet ja Riikan kuulumisia

Kaisa:
  • Pitää ihan kirjottaa, kun piti tiirata pätkä Big Brotheria. Anu sanoi Andystä, kun hän saapui taloon, että Andy on kuin rusina kakun päällä. Tarkoittiko sananmukaisesti rusinaa vai pitikö sanoa kirsikka?
  • Yrittäjän päivä. Kyllä tässä on yrittää saanutkin!
  • Iiro ei voi osallistua mäykkyjen pääerikoisnäyttelyyn, sillä sen kasvattaja Camilla Hubbe tuomaroi karkkarit. :(
  • Persuus jumissa->painin taas hikihatussa Smithin kanssa. 
  • Hain Siilin liikkeeltä asioikseen tavaraa Lapinlahden liikkeelle, kun tytöt unohti eilen antaa Lassen mukaan asiakkaalle täksi päiväksi lupaamani koiran ruoan. Unohdin sitten itse ottaa osan tuoteista mukaani. Pitää laittaa Lasse uudestaan asialle.
  • Soitin pankkiin. Vastasivat heti! Olin jo asennoitunut jonottamiseen ja rupesin selaamaan nettiä. Ennen Har-Mi sai pankista lainayhteenvedon ilmaiseksi. Nyt laina on eri pankista, niin siitäkin paperista pitää maksaa! Maksaa monta kymppiä vähemmän, kun tulostaa itse verkkopankin kautta eikä pankki lähetä paperia meille. Tarjosivat myös diiliä, että kuukausitiliote tulostettaisiin itse, niin maksaisi vähemmän...
Riikka:
Minä en olekaan nyt päivitellyt kuulumisia. On ollut aivan kamala härdelli firman inventaarion ja muiden töiden suhteen.Plus päälle opiskelut. Huh! Oikeesti pikku böönauttia ilmassa. Ja syksy vetää musta aina mehut...pimeys... yyyh....
Mukavia asioita on tapahtunut, mutta itse ei vaan jaksa pysyä enää missään kärryillä. Viikonloppu meni Helsingissä opiskellessa hierojajuttuja. Aivan huikeen mukavaa oli taasen. Minnan luona olin yötä ja sunnuntaina pääsinkin hänen kyydissään kotiin. Olivat menossa Span kanssa Kuttukuuhun paimennusleirille. Maanantaina lähtiessään Minna oli kovasti sitä mieltä, että kun leirin jälkeen ajelee tästä ohi mökille niin Manta lähtee hänen ja velipuolensa mukaan mökkeilemään. Olin ensin, että mitä...oletko tosissasi, että haluat hinkuvinkuiitan mukaan. No kyllä hän oli! Eilen ( en tajua taas minne viikko on kadonnut) Minna sitten nappasi Mantan mukaansa ja mukavaa siellä on kuulemma ollut. Koirat saavat kirmailla maalla sielunsa kylluudestä. Ihana oli kuulla, että Mantalla on ollut mukavaa. Eikä tunnu paljon koti-ikävää potevan.
Kaksi seuraavaa viikkoa olisin sitten opiskelijan roolissa, Pemolla trimmataan, trimmataan ja trimmataan:) En tajua miten jaksan ne viikot.Hirmu aikaiset aamut ja pitkät päivät. Varmasti antoisat ja opettavat, mutta vähän kauhistuttaa jo etukäteen.
Tänään Pia haki Helkan harjoittelemaan näyttelyjuttuja ja samalla kävivät puntarilla Karvaisessa Kaverissa. Helka painaa 25.5kg. Iso tyttö siis. Pian pentu Boca jäi minun kanssani Har-Miin harjoittelemaan kauppa-apulaisena olemista. Hienostihan se meni.

Jöö-ö..

    Sparrow ja Manta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)