perjantai 13. syyskuuta 2013

Menoa ja meininkiä

Riikka:
On se kumma miten minä saan kalenterini täyttymään niin, ettei kerkeä edes huokaista kun on seuraavaan paikkaan / toimintaa jo hönkästävä:) Edelleenkin sanon, että kaikki puuha mitä teen on tosi kivaa, mutta näköjään vanha väsähtää.
Nyt on menossa kouluviikko Pemolla. Ollaan aloitettu viikko opiskelemalla koirankoulutusta (eläinten ylipäätään) ja virikkeellistämistä. Pöllähdin trimmiopiskelija porukkaan ja minut on otettu koulussa hyvin vastaan. Mukavia tyyppejä kurssi täynnä:) Maanantaina siis ihan teoriaa ja olihan sitä opettamista ihan käytännössäkin. Mut-ta loppuviikko ollaankin sitten trimmattu, koulupäivä kestää klo. 8-16...tai jopa pidempään ja trimmataan vain yksi koira per naama. Uskomatonta miten voi tuntua siltä, että ei olisi ikinä trimmannut koiraa.... Heh... Ja voi että on rankkoja päiviä. Onneksi meillä on siis mukava porukka ja opettajana mainio Juha Palosaari. Opetuksen taso on siis huippua:)
Tämä päivä pitäisi pakertaa vielä bichonien turkkien kimpussa. Huoh... Minä pöljähän olen järjestänyt itselleni lauantaiksi sitten ihan urakalla töitä ja sunnuntainakin on vielä kursseja. Jospa sitä sisulla jaksaa.
Helka aloitti TokoE kurssin, semmoinen kilpailuihin tähtäävien ryhmä. hehhehe, tuntuu kyllä välillä, että kaikkeen sitä ryhtyy. Minähän en tokosta mitään ymmärrä ja siellä vaan sitten pitäsi tajuta asioita. Onneksi Helkalle oli viimeksi luoksetulo-osio hyvä. Itse pitäisi päästä pois turhasta "hillumisesta", koska tokossahan porskutetaan hyvin vakavana ja hillittynä. Ei anneta mitään käsienheilutuskäskyjä jne.

Nyt täytyy alkaa aamutoimet, jotta taas kouluun ennättää. Kaikille vaan tiedoksi etten ole puhelimen ääressä vaan käteni ovat sidottuna koiran turkkiin....joten laita mailia tai txt jos on jottain asiata! :)

Kaisa:
Muistaakseni kesällä anoin Pesoselle Ruotsista valiotitteliä. Mitään ei ole kuulunut, joten laitoin liittoon viestiä. Pikaiseen tuli kirje :) Viron puolella on myöskin käynnissä Pesoskan valioitumisprosessi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)