torstai 19. syyskuuta 2013

Viikko Pemolla

Riikka: Tämäkin viikko on mennyt opiskellessa trimmausta opettajamme Juha Palosaaren opastuksella. Raskas, mutta opettavainen viikko. On ainakin saanut nyppiä. Trimmattavina on käynyt mm. cairn ja keskikokoinen snautseri. On melkoista puuhaa trimmata periaatteessa yhtä koiraa koko päivä.
Huomenna keskitynkin taasen Har-Mi hommiin... seuraava lähiviikko Pemolla taitaa olla vk 41. En ole saanut juurikaan opeteltua koirahieroja juttuja, mielessä vain ollut että pitäisi lukea, mutta kun ei kykene:) On niiiin väsynyt olo. Saapa nähdä jos sunnuntaina hieroisin Guapokoiran ja siinä samalla Pia tenttaisi minua lihaksien tiimoilta.

Helkan kanssa kävimme eilen tokoilemassa. Harjoittelimme eri vireystiloja. Helka oli tosin taas vähän "aasi" tuulella ja otettiin lähinnä leikkimistä ja luoksetuloa. Muut kurssilaiset ovat tosi kuuliaisia. Me Helkan kanssa voisimme mennä kertaamaan pentukurssin:) On vaan niin kiire koko ajan ja vaikka yritänkin välillä treenata Helkan kanssa, ei se kyllä tunneilla näy. Harmittaa... Toivottavasti se kuitenkin oppii. Olen käynyt lenkillä Helkan kanssa treenimielessä. Yhdistän samaan syssyyn seuraamista, luoksetuloa, sivulletuloa, seis käskyä ("seis" on myös seiso käsky näyttelyjä ajatellen). Huomaan vaan, että Hekuli on melko terävä. Se seuraa kaiken mitä ympäristössä tapahtuu. Nyt kun Helka on ilmoitettu Jyväskylän näyttelyihin on myös tullut paineita harjoitella näyttelyjuttuja.. enemmän... Harmi kun yhteenkään mätsäriinkään emme ole selvinneet. Voin kuvitella miten koira sekoaa näyttelyissä, kun ei olla hirmuisesti harjoiteltu. Toisaalta ehtiihän tuota vielä.
Manta on edelleen kaverin luona Helsingissä. Ilmeisen hyvin siellä menee, ei ole ainakaan kuulunut että olisi mitään probleemia ilmennyt.

Nyt kun saisin vielä piristysruiskeen jostakin. En voi ymmärtää tätä väsymyksen määrää, sekä fyysisesti, että psyykkisesti. Oisko tämä syksykin osittain syynä.... tulisi aurinko takaisin:) Tosin ei voi valittaa, kulunut syksyhän on ollut aivan mahtava ja sääkin on suosinut. Harmittaa kun en ole selvinnyt salille. Nyt kun koulusta tulee taukoa yritän ryhdistäytyä silläkin saralla:)

Kaisa:
Punnitsin Maikun uudestaan. Kyllä se painaa 8,4 kg. Muhkeutta on tullut lisää siitä, kun olen keväällä laskenut koirien painojen mukaan raakaruoka-annoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)