torstai 16. tammikuuta 2014

Alli parka

Riikka:
Tänään olin pyhittänyt koko päivän lukuhommiin. Kuitenkin kohtalo päätti toisin. Olen jo parin päivän ajan miettinyt, että Alli ei ole ihan kunnossa, juo paljon, peräpäästä alkoi vuotaa verta ja on muutenkin kipeän oloinen. Tänä aamuna sitten koira näytti tosi kipeältä ja vein sen eläinlääkäriin Karvaiseen Kaveriin. Sielläpä sitten diagnosoitiin kohtutulehdus ja Alli joutui leikkauspöydälle. Koko päivä meni sitä miettiessä. Alli on jo 10 vuotias, mutta perusterve koira, joten en epäillyt ettenkö hoitaisi sitä kuntoon. Tosin Allille tehtiin verikokeet jne. Jos niissä olisi ilmennyt muuta sairautta tms olisin miettinyt asian uudelleen.
Eihän siitä lukemisesta oikein tullut sitten mitään kun ajatukset olivat Allin luona. Nyt Alli on kotona ja aivan tokkurainen. Varmasti myös kipeä. Kohdusta oli löytynyt märkää 700g... onneksi tuli hoidettua koira kuntoon. Jos viikonloppuna olisi sattunut jotain olisiko Tero hoksannut viedä koiran hoitoon. Toisaalta noin paha kohtutulehdus olisi hoitamattomana vienyt hengen. Allilla oli myös patti lanteessa. Se poistettiin. Ei ollut kuulemma rasvapatti, mutta se oli saatu hyvin pois. Arvoitukseksi jää, että mikä se oikein oli.

Alli ennen leikkaukseen menoa

Niin ja jotta tämä päivä ei millään näyttäisi paremmalta, niin Mantan varvas on alkanut turpoamaan. Eli se mikä operoitiin kuukauden päivät sitten... Lääkärikin oli ihmeissään, että mikä se on. Nyt on antibioottikuuri ja ihmetellään sitten myöhemmin jatkoista.

Mantan turvonnut varvas:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)