tiistai 21. tammikuuta 2014

Rokotuspäivä

Kaisa:
Tänään Maikku ja Elsi kävivät rokotuksilla. Samalla juttelin eläinlääkärin kanssa Altista. Lääkäri sanoi, että yleensä tällaisen taudin syy jää arvoitukseksi, ja stressi voi laukaista sen. Eli nyt lääkekuuri loppuun ja iso toive, että tauti ei enää uusiudu.

Käväisin aamulla myös Easy Fitissä. Ojentajilla sain tehtyä taljassa tämän hetken maksimipainoilla oikeat, pitkät sarjat. Tiukkaa teki loppuvaiheessa! Joku tovi sitten sain nyhtäistyä tämän suuruista painopinkkaa vähän ylös, hiukan myöhemmin sain muutaman toiston ja nyt teen oikeita sarjoja. Vähän ajan kuluttua voin kokeilla lisätä yhden painoharkon lisää. Saanko nyhtäistyä rautapinkkaa yhtään ylöspäin? 
    Kokeilin taljassa myös minulle uusia liikkeitä. Makasin taljassa selällään ja treenasin hauiksia. Lisäksi tein pystysoutua. Aina kun kokeilee jotakin uutta, niin saa hiukan pähkäillä, että miten pitääkään tehdä. Ja sitten miettii, että tuijottaako joku. Kyllä immeiset tuijottaa. Välillä huomaa, että samat henkilöt katselee. Ei pidä välittää. Vai näytänkö ensi kerralla kieltä? :) Olenko kirjoittanut näin aiemminkin vai pelkästään ajatellut asiaa?

Siilinjärven aamukeikat ovat aina niin mahdottoman kiireisiä. Päätin, että yritän ennättää Tiimarin loppuunmyyntiin. Salilta ryntäsinkin muutamaksi minuutiksi sinne. Liike oli jo aika tyhjä. Jotain -70 %:in löytöjä sain kuitenkin tehtyä. Reilun 30 euron ostokset maksoivatkin vain alle 10 €.
    Kirjastoonkin olen ollut menossa ainakin kuukauden ajan. Sinne ryntäsin pariksi minuutiksi, kuten myös ostoksille silmälasiliikkeeseen. Nappasin kirjastosta lainaan muutamat äänikirjat (mm. Riikka Pulkkista ja Kari Hotakaista) ja optikolta mukaan lähti piilarinestettä. Nyt taas pärjäilee :)
    Podi jäätyy pakkasessa, jos sitä roikottaa kaulassa takin ulkopuolella. Sitten kun laitteen sujauttaa lämpimään takin sisälle, niin radio ei oikein kuulu. Omaa musiikkivalikoimaa ei ole juuri nyt tehnyt mieli kuunnella. Illalla saan ladata kirjoja kuunneltavaksi, niin viihdyn hyvin lenkeillä :)

Sain luvan laittaa blogiimme kuvan vaasalaisesta Onnenkäpälän Elmasta.

Onnenkäpälän Elma eli Ellen.

Elsi on kova leikkimään koko leluvalikoimallaan. Kun lelut kerää talteen säilytyslootaan, niin kohta ne kaikki on taas kannettu pörrömatolle takan edustalle.

Iltatorkut "raatolelun" kanssa.

"Täh?"

Keikistelyä :)Kauppakassiseikkailua

Lasse on ollut auttamassa Siilin Har-Min rempassa jo useampaan otteeseen. Viime viikonloppuna miehet olivat jääneet lukkojen taakse, kun työntekijämme olikin laittanut ulko-oven liian hyvästi lukkoon, eikä miekkosilla ollut avaimia. Lopulta pääsivät pälkähästä :)
Laitoin kotona Lasselle odottamaan kiitokseksi avusta herkkulautasen.

Ei mitään itsetehtyä, mutta hyvää kuitenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)