keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Lihhoo, kalloo, munnoo

Kaisa:
YleX:n Ilen sanomana, hänen mummonsa mukaan parhaiten proteiineja saa, kun syö lihhoo, kalloo ja munnoo. Tämä on jäänyt mieleen, kun hauskasti jutun aamuohjelmassa joskus kertoi. Itse syön tällä hetkellä rahkan tilalla kananmunia. Niitä tulikin kaupasta ostettua iso määrä, kun sattui olemaan tarjouksessa. Muutaman päivän pärjään :) Voisihan tuota toisen satsin vielä käydä satsaamassa.

Munavuori. Toiset rivit ovat takana piilossa :)

Iiron luona kävi tänään naisvieras, Royal Pepper's Just A kiss eli Jippu. Nyt sitten odotellaan, että tuleeko tälle pariskunnalle perheenlisäystä.

Iiro sekä Jippu, ja ilmeet kohdillaan.
Kuvaaja: Anne Puranen.

Mäykkyjä olen jälleen pyöritellyt trimmipöydällä. Viikonloppunahan olemme menossa Joensuuhun näyttelyihin. Tuomarina toimii Tuula Savolainen. Karkkareiden osalta näyttelyissä on kato käynyt. Niitä on vain 9 kpl ja kaksi näistä on meidän. Reissuun lähtee Iiro sekä Maikku. Seuraavat näyttelyt tulee olemaan Jyväskylässä ja Pellossa. Pellon matka tulee olemaan rankka, sillä siellä pitäisi ennättää pyörähtää sunnuntain aikana. Minun piristeelle tulee käyttöä?
Sittenpä lähellä onkin jo Bulgarian reissu. Ja heti sen jälkeen olisi penskoilla näyttelyhulinaa. Menoja pukkaa olemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)