perjantai 3. tammikuuta 2014

Uusi vuosi vietetty ja uusia suunnitelmia pitäisi tehdä

Kaisa:
Uusi vuosi meni rauhallisissa tunnelmissa Riikan, Teron ja Lassen kanssa. Niin kuin tavallisesti, söimme ja joimme hyvin :) Jaksoimme Riikan kanssa valvoa normaalia pidempään. Menimme nukkumaan vasta kolmen jälkeen. Yhdessä vaiheessa R. meinasi simahtaa, mutta otti vain muutaman minuutin tirsat.
    Täällä korvessakin ampuvat joka vuosi yllättävän paljon raketteja. Ne eivät kuulu sisälle, mutta jos menet ulos, niin äänet kuuluvat hyvin. Läheskään kaikki raketit eivät kylläkään näy tänne metsän keskelle. Ja joku uskalsi räjäytellä jotakin tujakampaa. Nimittäin yhdessä vaiheessa tärähti koko talo....
    Nyt pitäisi suunnitella tätä vuotta. Tietysti koirat ovat ensimmäisenä mielessä :) Millaisia astutuksia voisi olla ja mihin näyttelyihin menisi. Innolla odotan, että Elsikin pääsee näyttelyihin. Toivottavasti saan sisaruksia houkuteltua mukaan. Elisa ja Eelis ainakin tulevat.
    Iirolle on tullut jo yllättävän paljon astutuskyselyjä. Tänään Iiron luona tulisi käymään Merkaleen's Brinja. Lisääkin mietittävää olisi. Pitää pähkäillä Riikan kanssa :)


Ensimmäiset drinkit uutena vuotena.


Herkkusiili

Lassenkin piti ostaa muutama raketti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)