tiistai 28. tammikuuta 2014

Jos haluat piristystä päivääsi

Kaisa:
En ole kaupasta ostanut kookosöljyä, vaikka olen sitä halunnut kokeilla. Jos olen isommissa putiikeissa käynyt, niin olen vain katsonut, että juu, tuosta tuota saisi.... Päätin sitten tilata kyseistä tuotetta netin kautta, kun Lapinlahden ruokakaupassa kookosöljyä ei ollut. Olin lopulta saanut tehtyä ostopäätöksen :) (Tilauksen jälkeen sain todeta, että toisessa liikkeessä olisikin ollut.) Ajattelin tilata muutakin, jotta ei tulisi toimituskuluja. Ostoskoriin meni vihreä teeuutejauhe. On muutes niin pahaa, että meinaa yrjö tulla, kun sitä syö. Sitten huomasin kauniin punaisen purnukan, joka oli piristettä. Päätin ottaa esimerkiksi myös sen. Minä, joka olen herkkä pelkästään tummalle suklaalle ja kofeiinille. Hypätään asiassa sitten iltatreeneihin. Otin piristettä purkissa mainitun ohjeen mukaan. Käsiä alkoi kihelmöidä. Ajattelin siinä, että ou jee. Olenko allerginen jollekin ainesosalle? Vai kihelmöikö käsiä, kun iho on pakkasten vuoksi niin kuivaa. Kohta alkaa kihelmöidä myös varpaita. Kuluu hetken aikaa ja tuntemus menee ohi. Menen salille, ja olo alkaa olemaan sellainen, että voisin juosta maratonin tai hypätä rakennuksen katon läpi. Vetäisin treenit läpi. Tehokkaasti näköjään, sillä takareidet ovat ihan juntturassa. Ei ole oikein voinut koirien kanssa juosta. On sellaista sipsuttelua. Syyllinen on tämä liike kahvakuulien kera: Kahvakuulajumppaa
    Kun istahdin treenien jälkeen autoon, niin minusta tuntui, että kaasu pitäisi polkaista pohjaan. En toki tehnyt niin. Mietin, että onkohan ADHDlaisilla samanlaisia tuntemuksia kuin minulla tuolloin? Kotona tein iltahommat, ja kun tuli aika mennä nukkumaan, otin lehden käteen, niin kuin yleensä...ja nukahdan heti. Nyt en nukahtanut. Lopulta piti päättää, että sammutan valot ja NYT NUKUN. Että sellainen tuote. Potkii minun kohdalla, kun en juo kahvia säännöllisesti, enkä käytä energiajuomia. Nyt tiedän, että miten Riikan saa pysymään hereillä, kun tulee meille seuraavan kerran yökylään. Jos sellaiseen kahvinlitkijään tuo tuote tehoaa :)

Ja jos joku halua tutustua tähän pinkkiin jauheeseen, niin tuotteen nimi on osuvasti Mania.

Sain ternimaitoa. Satsista olenkin saanut tehtyä jo kolmenlaista syötävää; porkkanakeittoa, mikrokakkusia ja uunijuustoa. Maitoa jäi vieläkin jäljelle. Pitää miettiä, mitä lopusta tekisin.

Ternimaitoa. Tätä on saatava lisää!

Teki mieli herkkusia, niin tein aamulla nopeasti mikrossa manteleista, tummasta kaakaojauheesta, kananmunasta, ternimaidosta, banaanista ja piparkakkumausteesta pari tällaista minikakkua.

Ei niin kaunis, mutta ihan hyvää :)

Aamulla väsäsin myös uunijuustoa.

Ostin Airalle ja Elsille uuden lelun. En voinut jättää loharia kauppaan.


Elsi ajatteli, että lelu on otettava heti testiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)