torstai 9. tammikuuta 2014

Remppaa, salia ja näyttelyihin valmistautumista

Kaisa:
Olen lähes kaikkia mäykkyjä nyppinyt, sllä näyttelyt odottavat. Viikonloppu menee Kajaanissa. Lauantaina kehissä olisivat Aira, Maire ja Maikku. Sunnuntaina puolestaan Altti ja Helka. Olen ilmoitellut koiria myös Joensuuhun ja Jyväskylään. Ilmeisesti lähden myös Pelloon. Maaliskuussa penskoja lähtee Kouvolaan pentunäyttelyihin, niin olen Elsiäkin nyt nyppinyt. Eilen liikkeellä kävi myös Elisa nypittävänä. Jatketaan hommaa vielä myöhemmin uudestaan, kun ei penikoilla tuo pinna riitä mahdottoman pitkäksi aikaa kerrallaan. Pöydälle pitäisi saada myös Eelis. Otan sen Kouvolaan mukaan. Ja pitänee muidenkin sisarusten omistajille kertoa näyttelysuunnitelmista, jos joku innostuisi tulemaan paikan päälle :)
    Olisin ollut lähdössä sinne Bulgarian näyttelyreissulle, kun kaverinkin olisin saanut mukaan. Suunnitelmat vain muuttuivat, eikä minulla olekaan enää kaveria mukaan. Jos joku innostuu lähtemään Bulgariaan seikkailemaan, niin saa ottaa yhteyttä!

Salilla olen käynyt normaaliin tapaan. Ei ole tapahtunut sen erikoisempia :) Joissakin laitteissa olen pystynyt lisäämään painoja, mutta aika samoilla olen mennyt viimeiset ajat. Voisi jossain vaiheessa etsiskellä jälleen uusia liikkeitä valikoimiin.
    Uusia kasvoja on porukoissa näkynyt. Onko tehty uuden vuoden lupaus, joka kestää ehkäpä ensi kuun lopulle vai tuleeko ihan elämäntapa?

Olemme tehneet Siilinjärven Har-Missa remonttia. Myyntitila pieneni puolella. Toisesta puolesta tulee koirakoulu. Kunhan saadaan paikalle taas apujoukkoja, niin saisi purettua takana olevia hyllyjä ja laiteltua koirakoulutilat valmiiksi. Joistakin tuotteista oli koirakoulun myötä luovuttava. Siilinjärvellä on hevostarvikkeita enää vain vähän. Jatkossa niitäsaa pääsääntöisesti Lapinlahden putiikistamme. Lisäksi teimme päätöksen, että luovumme akvaariotuotteista, sillä niiden menekki on hiipunut. Panostamme niiden tilalla valikoimiin jääviin tuotteisiin.

Lasse Siilin liikkeellä remppahommissa.

Riikka järjestelijänä.
Mitäs tälle tehtäisiin?
Siilinjärven liikkeen yläpuolella on asunut vanhempi mieshenkilö nimeltään Leevi. Joulun aikoihin häntä ei enää näkynyt. Yleensä hän kävi aina vaihtamassa kuulumisia liikkeellä. Mietittiin, että mitähän hänelle on sattunut. Saimme nyt suru-uutisen, että aika on jättänyt Leevistä. Hyvä matkaa!

Yllä oleva ilmoitus pitäisi melkein olla ihan erikseen julkaistu, eikä ympätty tänne muun kirjoituksen joukkoon. Jatkan nyt kuitenkin normaaleista aiheista.
Teemme lähiaikoina tilauksen rotutuotteista: tavallisista tarroista, 3D tarroista, kännykkäkoruista, pinsseistä, numerolapun pidikkeistä, avaimenperistä ja magneeteista. Kuvia tuotteista voin laittaa tulemaan sähköpostilla tai Facebookiin. Kysy lisää!

Alla muutama kuva tilattavista tuotteista.
Töissä on ollut mukana lähes joka päivä joku koira tai useampikin. Nyt senkin takia, jotta olen laitellut turkkeja aina siinä välissä, kun olen ennättänyt.

 Usein Elsin kaverina töissä on ollut Iiro.

Töissä Iiron lempipaikka. Tirsat vooi ottaa hyllyn alaosassa.

Elsi töissä päikkäreillä.
Välillä töissä meno on ollut liian railakasta ja äänekästä, jotta koiria on joutunut asiakkaiden paikalla ollessa toppuuttelemaan. Kotona meno jatkuu usein vielä illalla.

Elsi on tyhjentänyt koko lelulootan lempipaikalleen eli olkkarin pehmeälle matolle. Ja matto on uunin edustalla.


Välillä on otettava tirsat, niin jaksaa taas painia isompien kaverien sekä lelujen kanssa.

1 kommentti:

  1. Voi maailma miten kaunis ja suloinen Elsi-tyttönen on ja Iiro on komistus ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)