lauantai 15. helmikuuta 2014

Abeja ja ystävänpäivää

Kaisa:
Penkkaripäivänä ajattelin, että olisi kiva nähdä abeja. Mutta missäpä minä niitä näkisin, kun olen töissä? Päivällä ulkoa alkoi kuulua hirmuinen tööttäily. Kun katsoin ikkunasta ulos, niin rekat olivat Matiskilla. Minulla sattui olemaan kamera mukana, niin menin napsimaan kuvia. Kuvaaminen oli vaikeaa, sillä rekat juuri kaasuttelivat.
    Asiakkaat kertoivat, että abit eivät olleet heitelleet kylillä karkkia. Onko koulun osalta tullut jokin kielto vai onko tämä oppilaiden päätös? Lapset olivat harmissaan.


Kaksi rekallista abeja.En ole ennen satsannut ystävänpäivään. Nyt päätin tehdä lähimmäisille lahjat. Osa sai myös itse tehdyn kortin. Valmistamani suklaat, kaikki erät, epäonnistuivat, sillä laitoin niihin liikaa nesteitä mauksi. Mm. appelsiinimehua ja kirsikkaviiniä. Suklaat eivät irronneet muoteista pakastuksesta huolimatta. Osa sai lahjaksi siis lusikoitavaa suklaata ja osa ostosuklaata.


En ole ihan justiinsa askarrellut. Tuntui, että ei ole saksien käyttö hyppysissä.

Sellofaaniin vaan!

Lahjuksia. Lasselle väkersin tuollaisen kauluspaitakortin. On ehkä vähän isänpäiväaiheinen, mutta halusin kokeilla tuon askartelua.Lasselle halusin tehdä ystävänpäiväaamiaisen. En ollut harjotellut mitään etukäteen. Ei niistä keitetyistä nakeista mitään sydämiä saanut muotoiltua. Kiirekin alkoi tulla, kun Lassen piti lähteä kaasuttelemaan töihin. Pitää kokeilla tuota nakkijuttua myöhemmin uudestaan. Päätin sitten lätkäistä kaikki antimet lautaselle. Asettelu siis jäi tekemättä tällä erää.


Sydämiä, sydämiä :)

Aamiaiseksi oli tarkoitus tarjoa myös tällaista omenatäytteistä herkkua. Lasse kerkesi kuitenkin karata töihin ennen kuin sain nämä väsättyä. L. sai mikrottaa illalla oman osansa. Hyvää kuulemma oli. Niin oli. Itse söin puolet tekeleistä. Ja sisusta on täynnänsä tomusokeria :)


Herkkusten sisällä on Riikan ja Teron pihasta poimittuja omenoita. Omenapalat on lämmitetty paistinpannulla ison tomusokerierän, ruokosokerin ja tärkkelyksen kera. Mauksi lisäsin vaniljajauhetta. Täytettä jäi vielä jäljelle. Saisi lisää omenaherkkuja!

Töihin pelmahti tulla lähetti ja toi minulle kukkapuketin.

Kortti kertoi, että lähettäjä on Riikka. Kiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)