maanantai 24. helmikuuta 2014

Synttärilahjatoive

Kaisa:
Ei aina tarvitse olla tavaralahja. Olen aiemmin pyytänyt Lasselta synttärilahjaksi telttaretkeilyä. Kävimmekin telttailemassa silloin Airan kera Rautavaaralla. Meinasin pyytää samaa lahjaa tälle vuodelle. Tutkailin pentunäyttelylistaa, ja vaihdoin toiveen mökkeilyyn Tampereella pentunäyttelyiden merkeissä. Lasse suostui! Jos mukaan lähtisi Elsi ja Eelis. Ja Aira lähtee mukaan seuraneidiksi.
    Jos on ehdottaa vuokramökkiä Tampereelta, niin saa viestitellä. Mökkiin pitäisi saada viedä siis koiria. Ja olisi kiva, jos mökki ei olisi hirmuisen kaukana Kaupin vinttikoiraradasta.

Jyväskylän näyttelyistä ei tullut suurta menestystä. Italialainen Jari Spagna Rosario tykkäsi Maikusta ERI:n verran ilman SA:ta. Omassa luokassaa Maikku sijoittui toiseksi. Iiro sai myöskin ERI:n ilman SA:ta. Nuorten luokassa Iiro sijoittui kolmanneksi.


Maikku ennen kehään menoa.

Elsin hampaat ovat vaihtumassa. Kuvan oton jälkeen hampaita on tipahdellut. Alhaalla edessä on aika paljasta :)


Yks, risti, kaks.

Viilini valmistuminen viivästyi. Valmistui kuitenkin, lisäsin maitoon viiliä ja laitoin kulhon lämmitetyn puu-uunin päälle. Viilin päälle nousi aikaimoinen rasvakerros. Mietin, voiko viiliä syödä, kun sen valmistuminen vähän venähti. Päätin kuitenkin syödä sen ilman rasvaa.


Aikamoisen näköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)