maanantai 23. joulukuuta 2013

Buukattu sunnuntai

Kaisa:
Eilinen oli niin aikataulutettu kuin vain voi olla. Nousin ajoissa, jotta ennätin hoitaa eläimet. Sitten suuntasin Siilinjärvelle. Ensin oli treffit Pesosen siskon, Emman, ja hänen omistajien kanssa. Sitten tulivat Ernestin hakijat. Ernestikin on nyt nimeltään Eelis. Onko sitten Eelis I ja Eelis II? Eeliksellä oli pitkä kotimatka, sillä suuntana oli Vaasa. Matka oli kuulemma sujunut hyvin.

Leevi ja Ernesti kotimatkalla.

Ernesti ja uusi koti :)

Kun Ernesti oli lähtenyt matkaan, kiirehdin salille. Olin myöhässä aikataulusta, niin enpä minä kerinnyt tehdä paljon mitään. Mutta siitä ei pitänyt ottaa nokkiinsa, sillä esimerkiksi Ernestin luovutus oli tärkeämpi asia :) Lisäksi sali oli tupaten täynnä porukkaa! En päässyt kyykkäämään. Yhden puolitutun kanssa juteltiinkin, että pitääkö joulun aikaan tulla salille aamuviideltä, jotta on rauhallisempaa?


Jalksasiteille ei salilla ollut tarvetta, sillä Smith oli koko ajan varattu. Sohva on ihan koiran karvoissa, sillä Adena nukkuu siinä aina kun emme ole kotona...ilkimys.

Kun aikataulu oli jo myöhässä, niin myöhästyin hiukan Riikan ja minun kokouksesta, joka käsitteli liikeidemme tulevaisuutta. Samalla Riikka hieroi Alvista. Alvis ei ollutkaan nyt kovinkaan jumissa. Onko tarhassa juoksentelu verryttänyt lihaksia? Emme kerinneet käsitellä asioita loppuun, kun Lasse kurvasi Har-Min pihaan. Kamat autoon ja suunta kohti Kuopiota. Ruokaa lähti matkaan hirmuiset määrät. Pitäisi ennättää tänään ja huomen aamulla kokkailla. Jatkan väsäämistä huomenna äidin luona. Olisi tarkoitus mennä auttamaan häntä jouluruokien laitossa. Minäkin sain ottaa varaslähdön jouluruokailun kanssa, sillä Riikka toi minulle joulusalaattia. Kiitos ja NAM!

Alvis sai nautiskella Riikan hieronnasta.


Sijoituskoiramme, Onnenkäpälän Beatan eli Muusan, omistajat olivat jättäneet Siilin Har-Miin minulle lahjan. Sisällä oli mm. tällainen avaimenperä. Kiitos! Se on hieno :)

Laitoin avaimenperän roikkumaan kukkarooni.

Kun olimme tovin shoppailleet ja nauttineet kahvihetkestä (minä join glögiä), niin seuraava etappi oli elokuvateatteri. Katsoimme toisen osan Hobitti-sarjasta. Kun jälkeen päin ajattelin, niin elokuvan juoni oli hyvinkin yksinkerttainen. Sen voisi referoida varmaankin muutamalla lauseella. Elokuva oli kuitenkin hyvä ja tehosteet oli mahtavat. Katsoimme elkkarin 3deenä. Väsymys oli jo suuri, niin elokuvan hyvyydestä huolimatta silmä rupesi välillä luppasemaan. Kun olin kotona, millon lie? Ilta kymmenen jälkeen? Niin sitten oli lähdettävä lenkille ja hoidettava kaikki iltahommat ja väsättävä eväät tälle työpäivälle. Tänään onkin normaali työpäivä, kun Riikka oli meille sellaiset laittanut. Osa liikkeistä taitaa olla auki vain esim. klo 14.00 saakka. Kun tuohon aikaan olisi päässyt kotiin, niin olisin hyvinkin ennättänyt leipoa!

Eelis (Onnenkäpälän Eelis) ja Darwin (Onnenkäpälän Darwin) päikkäreillä.

P.S. Sää ei ole ollut kovin jouluinen. Eilenkin vaellettiin kaupungilla vesisateessa...

3 kommenttia:

  1. Ihanaa joulua Riikka ja Kaisa sekä terkkuja Äidillenne .Paljon paijauksia koirille kaikille ♥

    VastaaPoista
  2. Hyvää Joulua sinnekin ja kiitos kortista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)