keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Näyttökoe

Riikka:
Tänään on luvassa jännä päivä. Minähän siis opiskelen eläintenhoitajan ammattitutkintoa ja osaamisalana on eläinten kouluttaminen ja valinnaisena vielä trimmaamisen osaamisala. Ja tadaaa... tänään saan näyttää taitoni näyttökokeessa. Klo. 9.00 minua tulee arvioimaan kolme henkilöä. He seuraavat työskentelyäni koko päivän. Trimmaan näytössä kotitrimmiin cockerspanielin ja näyttelytrimmauksen teen mäyräkoiralle...karkeakarvaiselle sellaiselle:) Suattaapi tulla muutama hikipisara vuodatettua siinä jännityksessä. Minä toivon todella, etten tee mitään kardinaalimokaa. Olisihan se hienoa saada näyttö läpi ja alkaa jännittämään seuraavaa koitosta. Tammikuussa on koirahierojakoe. Niin ja ettei jännittämisestä pääse eroon niin keväällä lienee vielä viimeinen koitos, eli eläintenkouluttajan näyttö... Huoh! Olen jo itselleni luvannut, että kun noista koitoksista pääsee niin en hetkeen rääkkää itseäni:) Mutta toisaalta olisi vielä paaaljon asioita mitä haluaisin opiskella.
Peukut pystyyn!Kaisa:

Royal Canin lähetti Har-Mille joulutervehdyksen :)

Luen joitakin leivonta- ja ruokablogeja. Täällä syödään nyt paljon tuoreita taateleita, niin minunkin on kokeiltava erilaisia versioita. Lassekin saa aina maistella oman osuutensa. Alla olevat saivat kommentiksi "Ihan ok".

Työeväitä: Ruis snacksit ja niiden välissä taateli-maapähkinä-kaneli-appelsiinimehumössöä. Puristin mehun itse appelsiinista. Osaan mössöstä lisäsin myös maustamatonta tuorejuustoa. Se ei ollut niin hyvää.  Mahottoman makeita. Ei voi kovin monta syödä.  Pitää ehkä vielä versioida pipari-homejuusto-yhdistelmän kanssa :) Keskellä paahdettuja kastanjoita.

Paahdettuja kastanjoita ja tuoreita taateleita. Nam!1 kommentti:

Kiitos kommentistasi:)