maanantai 16. joulukuuta 2013

Messarireissu on nyt suoritettu - hyvin tuloksin

Kaisa:
Rankka, mutta mukava Helsingin näyttelyreissu on nyt takana. Koirat saivat tulostakin!
Perjantaina oli Helsinki Voittaja 13 -näyttely.
Helka oli pentujen ROP
Iiro oli junnujen voittaja, joten se sai HeW Junior-13 tittelin. Lisäksi Iiro sijoittui paras uros kehässä kolmanneksi ja sai VARA-SERTin. Meillä oli kaikki kehät päälekkäin. Sain Iirolle toisen esittäjän, Tiina Vuorion. Suuri kiitos Tiinalle avusta!
Myös Altti nappasi tittelin voittaen Norjasta tulleen uroksen. Tämä norjalainen normaalisti on päihittänyt Altin. Altti oli hienosti VSP.

Altti Helsinki Winner 2013 ja VSP.

Lauantaina oli Nordic Winner 13 -näyttely. Tänäkin päivänä Iiro nappasi junnujen tittelin! Iiro sijoittui paras uros kehässä neljänneksi. Iiro sai jälleen VARA-SERTin. Meille ennätettiin sanoa, että saamme SERTin, mutta se evättiin, kun paremmin sijoittunut pystyikin ottamaan SERTin vastaan. Mäni jälleen SERTi ohi. Iirolle ei vielä ole ennättänyt niitä kertyä. Mutta alussahan tämä näyttelyura vasta on :)
Altti oli PU2 ja se sai VARA-CACIBin. Helka oli jälleen pentujen ROP.

Viikonloppuna sain kuulla Lasselta, että Maikku on ruvennut syömään. Sai huokaista tämän asian suhteen helpotuksesta.

Nordic Winner -kehä.

Iirosta tuli Nordic Junior Winner.

Sunnuntaina oli vuorossa Voittaja 13-näyttely. Iiro tuli junnuissa toiseksi. Sören-veli nappasi tällä kertaa tittelin. Iiro sai SA:n, joten se jatkoi kisaa PU-kehässä. Siellä se tipahti pois. Sören sijoittui hienosti toiseksi.
Helka sai kolmen suoran; tulos oli siis pentujen ROP. Altti oli ihan apea, ja Riikka huomasi, että koiran selkä on täysin jumissa. En saanut esitettyä Alttia kunnolla. Se tuli valioluokan kolmanneksi, eikä saanut SA:ta.

Helka sai tällaiset palkinnot joka päivä.


Hotelli oli ihanan rauhallinen. Korvatulpat hankittiin, mutta niitä ei tarvinnut käyttää. Ensimmäisenä yönä Altti pyysi ulos klo. 3.30. Riikka ehdotti, että lähdetään koko porukan kanssa lenkille ja jatketaan ulkoilun jälkeen unia. Näin teimme. Nukkumarytmi oli hiukan erilainen kuin kotona (ainakin minulla ja minun koirilla). Menimme nukkumaan molempina iltoina jo noin klo. 20.00. Näyttelypäivät olivat aikasta rankkoja.

Lasselle suuri kiitos isompien ja pienempien koirien hoitamisesta. Lisäksi kiitos Kirsille ja Markulle Elsin hoitamisesta. 


Iiro odottaa omaa arvosteluvuoroaan.
Iiro viipottaa kehässä.
Velipoika, Sören, pöydällä.
Iiro odottaa omaa vuoroaan.


Iiro kuvauksessa :)

Ja sitten Altti.

Saatiin Helkakin seisomaan kuvauspallilla.
Odottelua, odottelua....

Rankan näyttelypäivän jälkeen Altti rentoutuu hotellissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)