maanantai 9. joulukuuta 2013

Sunnuntain viettoa

Kaisa:
Metsästysreissu peruuntui, niin päätin nukkua riittävästi ja olla hiukan rennommin. Päivä sisälsi eläinten hoidon lisäksi vain vähän siivoilua, liiankin kanssa herkuttelua ja ensimmäistä kertaa maksapihvien tekoa (broilerin maksasta) ja niistä tuli hyviä. Kokeilin myös toista itselle uutta reseptiä. Nimittäin uusimmassa Maku-lehdessä on tosi monta hyvää ruokaohjetta ja yhtä päätin kokeilla pikimmiten. Alla olisi kuvia. Poro vaihtui kylläkin nautaan. Voisi joskus raskia ostaa poroakin.
Kiitos Hannu ja Marjaana reseptilehtisestä!

Naudan ilmakuivattua sisäfilettä höysteillä. Resepti oli porosta ja mukana oli mm. katajanmarjaa ja ruohosipulia. Ei meiltä löytynyt, niin korvasin wasabilla ja tavan sipulilla :) Hyvää tuli! Tein kaksi erilaista täytettä: toisen tuorejuustosta ja toisen ricottasta.

Mukana myös retikkaa (valkoinen). Sekin oli hyvää. Voi ostaa toisenkin kerran.

Fresitaa yksistään ja Blossa Vinglöggin kera (=kylmää glögiä). Aika vahvan makuista glögiä oli saunajuomana. Nyt oli hyvää Fresita-erää. Joskus ollut tosi karseata. Pitäisikö käydä ostamassa varastoon?


Pentuset saivat Helkan vanhoja leluja.

Tänään oli jälleen matolääkityspäivä. Ja lääke oli edelleen yhtä pahaa kuin aikaisemminkin.Yhtä usein ovat selällään kuin vanhempansakin.


Ade sanoi, että älä minua kuvaa.

Airalla oli pesupäivä.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja minua kiinnostaisi tuo broilerinmaksa. Mistä sitä ostat ??

    VastaaPoista
  2. S-Marketista pakastehyllystä. Tuoreena ei oikein ole saatavissa.
    Broilerin maksa on miedon makuista. Siksi tykkään :)

    Kaisa

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)