keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Oli kyllä huikee viikonloppu!

Riikka:
Kaisa kirjoittikin jo yllättävästä menestyksestä. Siitä saamme olla iloisia, että meni niin hyvin. Itse olen todella iloinen , että Helka malttoi käyttäytyä isossa tilaisuudessa. Helkahan on käynyt vain Jyväskylän näyttelyissä ennen Messarihulinaa. Ja se miten kauniisti Helka matkusti bussissa omassa häkissään lämmitti kummasti mieltä. Nyt pikku huilitauko näyttelyihin ja seuraava koitos onkin sitten Kajaanissa ja pääsemme ensimmäistä kertaa junnuluokkaan. Saapa nähdä onko siellä kilpakumppaneita, käsittääkseni Siiri sisko ei ainakaan sinne ole tulossa.
Helka pääsi poseeraamaan pallille.Ei tosin Nordic Winnerinä, mutta 3xROP pentu on jo kuvaamisen arvoinen suoritus:)

Helsinki, Messukeskus  13.12.13 Tuomari Klein Dagmar, Romania
PEN 1,KP,ROP
Correct type. Head with correct proportions. Excellent lenght of body with correct angulations. Moves with correct long steps. Substance & chest in developement- Nice temperament. Well presented.

Helsinki, Messukeskus 14.12.13 Tuomari James Mark, United Kingdom
PEN 1, KP, ROP
Very good type. Exc. head, good teeth. Exc. front. Good bone mature in body. Good tail. Very good coat. Moved lovely.
Sunnuntain palkinnot ja arvostelu hukassa. Joku kanssamatkustaja otti pussukan mukaansa jossa ne on.Jospa palautuisi pian meille:)
Käsittämätöntä että joulu on jo ovella. Ei tunnu pätkääkään siltä. Tänä jouluna en ole laittanut kenellekkään joulukortteja.
 Hyvää Joulua Kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)