tiistai 10. joulukuuta 2013

Olipa yö

Kaisa:
Meillä katkesi sähköt juuri nukkumaan mennessä. Heräsin yöllä, ja sähköt eivät olleet vieläkään palautuneet. Kävin katsomassa ulkorakennuksessa, että miten kylmä sinne on ennättänyt tulla, kun Lassen puuhapajan ovikin oli auki, jotta lämpö kiertäisi sinnekin. Ulkona pakkasta tähän mennessä oli -26 astetta. Lämpö sisällä oli vielä ok. Annoin kuitenkin Shaqille lisälämmikettä, kun ei nukkunut yhdessä Pesosen kanssa. Luovutin Shakiralle sen vällyn, joka ekana käteen osui. Se oli tietysti näyttelyalunen. Sanoin koiralle, että tätä et sitten revi. Ja seuraavaksi mielessäni ajattelin, että niinpä niin.
    Takaisin sänkyyn kömpiessä rupesin miettimään hätävarasuunnitelmaa, jos molemmat ulkorakennukset pitää tyhjentää sisälle. Ja pakastimetkin pitäisi muistaa tyhjentää ulos kylmään. Mitenkäs koiranpennut? Onhan niillä tarpeeksi lämpöistä? Lassen kanssa juteltiin, siitä, että tarvittaessa voidaan lämmittää saunaakin, ja että autot ei taida aamulla lähteä käyntiin. Nukupa siinä sitten! Onneksi sähköt palautuivat yön aikana, eikä mitään härdelliä tarvinnut aamulla laittaa pystyyn.

Aamulla koirien luo mennessä sain toistaa itseäni: "Miksi sinun pitää aina repiä kaikki?"

Meidän jouluvalaistusta.

Taiteelliset ulkovalot.

2 kommenttia:

  1. Koirat on velmuja joten hauskaa puuhaa se repiminen.

    VastaaPoista
  2. Mäyris oli yöllä repinyt sohvantyynyn ihan päreiksi. Ei siis sohvatyynyä vaan sohvan tyynyn. Suolistanut sen tyhjäksi. GRRRRR.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)