lauantai 19. tammikuuta 2013

Delbert pääsi uuteen kotiin

Kaisa:
Delbertiä tultiin katsomaan, ja uuteen perheeseen pääsi :) Kyseessä on metsästävä porukka, joten Delbert, eli uudelta kutsumanimeltään Pentti, pääsee varmastikin iän karttuessa töihin. Pentti jäi asustamaan lähelle, nimittäin Lapinlahdelle. Saapi seurailla pentusen kehitystä. Ja lupailin auttaa näyttely- ja turkinhoitopuuhissa.
    Maire on leikittänyt pentusia kovasti. Nyt ei ole Adenan jälkeläisiä leikitettävänä. Mutta tilalla on Iiro :)

Ukrainan näyttelyreissu meni mönkään, sillä Sari ei pentuesuunnitelmien vuoksi halua lähteäkään. Olenkin yritäänyt miettiä tilalle toista matkaa. Ehdotin Riikalle, että mentäisiin Viron Voittajaan. Sitä siis pähkäilemme. Taitaa jo kohta päättyä halvin ilmoittautuminen, niin ei voi kovin pitkään miettiä.

Nuorten kasvattiemme omistajat! Jos haluatte lähteä pentunäyttelyihin, niin ottakaahan yhteyttä. Jos useampi lähtee reissuun, niin saadaan kasvattajaluokkaa kasaan :)  Tässä linkkiä näyttelylistaan: Pentunäyttelyt 2013

Täyttelin tuossa Itä-Suomen Mäyräkoirien järjestämän kisan kaavakkeita. Pesonen ja Maikku osallistuvat seuraaviin luokkiin (eli kaikkiin :) ) Vuoden mäyräkoira, Vuoden näyttelykoira ja Vuoden luolakoira. Katsotaan sitten myöhemmin, mitä palautetta tulee.

Ostettiin Lassen kanssa sokeroimatonta luomukaakaota. On niin jytäkkää, että ei meinaa mennä alas. Varsinkin, kun jauhe ei liukene noin vain maitoon. On ollunna pakko sekoittaa makeamman jauheen kanssa, jotta ei mene kallis puteli hukkaan. En voi suositella tuotetta. Jos suklaat olisi tuon makuisia, niin tulisi syötyä vähemmän...tai sitten ei ollenkaan. Olisihan se toisaalta hyvä juttu...

Iiro


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)