sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pikku sissi

Riikka:
Columbo on ihme sissi..
Jokunen aika sitten Columbo oli niin huonossa kunnossa (hammaskivenpuhdistuksen jälkeen).. Columbon munuaiset ei oikein tykäänneet ylimmäräsestä kuormituksesta.... Siis...  Columbohan joutui kaulassa olevan patin vuoksi lääkäriin ja samalla hammaskivi poistettiin...Ajattelin, että nyt on Columbon aika mennä, että annoin lääkärille luvan eutanasiaan, jos katsoo aiheelliseksi. Kuvittelin, että se patti on kuitenkin joku kamala juttu ja koira kun on valmiiksi sairas, niin en halua väkisin koiraa täällä kituuttaa... No lääkäri  ei katsonut aiheelliseksi vielä kuitenkaan lopettaa koiraa. Columbo tuli toimenpiteen jälkeen kotiin.
Se oli kyllä useamman päivän tosi huonona ja olin jo valmistautunut viemään koiran piikille. Itkin asian vuoksi ja olin tosi pahoillani Columbon puolesta.. ja tosiaankin olin omat hyvästini jo koiralle jättänyt.
Tero kuitenkin sanoi, että katsotaan vielä.Terolla on semmoiset ihmeelliset "parantavat" kädet. Ja Comu sai osansa Teron hoidoista.
Tämä minun teksti on nyt kyllä aika sekava, mutta siis ennen sitä pattia Columbo oli reipas koira. Olemmehan tienneet, että se on perussairas munuaisvikainen koiruus ja olemme eläneet koko ajan siinä tiedossa, ettei Komi välttämättä ole kovin pitkäikäinen koira.
Noh, muutaman päivän päästä, se maanantai kun Columbo oli tarkoitus viedä piikille muuttuikin täysin. Pikku hiljaa pieni sotamies sinnitteli ja piristyi. Palasi ennalleen. Elämän kipinä vielä palaa ja koira voi tilanteeseen nähden mainiosti. Kuvassa oleva possu on Columbon tärkeä lelu. Viimeistään se kun Columbo taas aloi leikkiä Posnulla, kertoi sen, ettei aika ole vielä :)Äiti ja poikaHeh. Meillä kävi juuri vieraita. Sara ja Eetu lapsineen. Heillä on kaksi tyttöä 2- ja 4 vuotiaat. Näytimme koiria lapsille ja Mantan nähdessään tämä nelivuotias tyttö sanoi, että onpa sillä iso nenä:) Se ei näytä aivan tavalliselta koiralta. Vähän huvitti... Mamba ei kyllä todellakaan näytä ihan tavalliselta koiralta:)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi:)