perjantai 11. tammikuuta 2013

Missä Lasnen nenä?

Kaisa:
Airalle olen opettanut temppua "Missä Lasnen nenä?" Aira oppi tempun oikeastaan ekalla koulutuskerralla! Tosi nopsaan oppii tämä tyttönen temppuja, jos vain viitsii opettaa. Riikkahan opetti viime vuonna hotellissa, kun oltiin reissussa, peukalon näyttämisen. Tämänkin tempun Aira oppi heti justiinsa. Aira on tosi innoissaan opetussessioista. Menee ihan ylikierroksille ja touhuaa satasella. Sitten tuleekin hiki.
    Kun nenä oli opittu, niin kyselin, että mitäs seuraavaksi opetettais? Ehdotin "Missä Lasnen napa?" Lasselta tuli napakasti kieltävä vastaus :) Aira osaa etsiä kokonaisen Lasnen (yleensä löytyy tietokoneen äärestä) ja nenä sekä peukalo löytyvät sitten erikseen. Mietin, jos Aira etsisi seuraavaksi Altin punaisen nenän :) Altti saattaisi kyllä saada nenään tökkimisestä hepulin.

Aamulla heräsin Airan itkuun. Ei ollut sellainen "Minulla on vessahätä-itku". Nousin kuitenkin ylös ja menin makkarin ovelle. Aira ei tullut perästä. Piti sytyttää valot, jotta näkisi, mikä Artsilla on hätänä. Ette ikinä arvaa. Airalla oli jäänyt kynsi kiinni tukkaan!

Olipas kiva nähdä Darwin. Pentunen kävi ruoka- ja herkkuostoksilla Lapinlahden liikkeessämme :)

Jos ei tule mutkia matkaan, niin Velmu lähtee huomenna metsästäjän matkaan. Pääsee herra sitten urakalla töihin. Hieno homma olisi se!

1 kommentti:

  1. Herkku oli niin ihana, että sen kimpussa meni ilta. Sitä syötiin piilossa Massilta joka oli ylikatkera lellipennun antimista....

    Meillä opiskellaan-ei saa purra.... Koko ajan kintussa kiinni:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)