torstai 31. tammikuuta 2013

Mitäs mulle kuuluukaan? +Pienet murheet

Riikka:
Näyttää siltä, että päivät vain hurahtavat ohi huolimatta siitä, että jo yhden työpaikan pistin "jäähylle" :) En voi tajuta oikeesti minne ne tunnit, päivät, viikot jne hurahtavat. Kaippa sitten kun on niin monta asiaa mielessä, niin sitä tekemistä ja kiirettä pitää. Mutta mukavalla tavalla. Meillä on Har-Missa trimmausopiskelija, joten osat päivästä vierähtävät hänen kanssaan trimmaillessa. Mielessä pyörii myös koko ajan koirakoulut, järjestelyt ja niiden pitämiset. Pia opiskelijan kanssa ollaan mietitty olisiko Barf-luennolle kysyntää, jos Har-Mi sellaisen järkkäisi. Niin ja tietenkin tämä minun villli hierontaopiskeluhommeli.... siihen saan myös kulutettua mukavasti aikaa. Kiitos kaikille jotka ovat tähän mennessä hierontaharjoituskappaleenani käyneet. Erikoiskiitos Ria koiralle. Yksi kerta takana ja koko vuoden ajan olisi tarkoitus muokata. Koeta kestää:)

Kaisa:
Välillä on pienet murheet. Vemputin ripsivärin harjaosaa puteliinsa niin innokkaasti, että varsi katkesi... ->pieni "säikähdys" ->silmät meni tiukasti kiinni->väriä muuallakin kuin missä pitäisi. Shoppailuni keskittyvät nykyään pääosin Matin ja Liisan Asemalle. Sieltä saa hyviä pizzoja ja hampurilaisia...mutta ripsiväriä ei taida löytyä.

1 kommentti:

  1. Ennen vanhaan sai lehmän lantaa silmilleen kun rauta kangella tunkiota matalti,palkaksi alumiini mukillinen lämmintä maitoa suoraan tissistä.
    tarhan raimo

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)