sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Väärin ymmärrys sushin kanssa sekä Iiro

Kaisa:
Eilen lähdettiin töiden jälkeen (Oli muutes vilkas päivä Lapparille. Kiitos vuan asiakkaille :)) Lasnen kanssa sushille. Matkalla Lasse puhui kaupassa käynnistä. No, Lasse kurvasi Siilinjärven torille, ja minä siinä aattelin ihmeissäni (vain mielessäni, että mitä se kauppaan haluaa ennen ravintolareissua). Sanoin, että nappaa takapenkiltä kauppakassin ja lähdin kauppaa kohti. Lasse lähti kävelemään eri suuntaan ilman kassia. Molemmat siinä, että häh. Lasse luuli, että sushiviikko on Vintissä :) Olin kyllä sanonut ja mielestäni linkinkin lähettänyt. Ja paikan piti siis olla Intro, Kuopiossa. Peruutus autolle ja matka jatkui.
    Olen ,iettinyt, että laittaisi Vinttiin toiveen sushiviikoista. Osaakohan siellä kukaan väsätä tällaista ruokaa?
    Kun päästiin ravintolaan, niin siellä ei ollut sushiesitteitä. Lasse kyseli, että ootko nyt ihan varma paikasta? Kyllä paikka oli oikea ja sushit tuli syötyä, sillä ravintolassa oli jäljellä yksi vapaa pöytä.. Tarjoilija sanoi, että syöntityyli on vapaa ja sitä se olikin, kun ei osata puikkoja käyttää. Viereisessä pöydässä napsivat ruokaa niin tottunein ottein, että ovat syöneet raakaa ruokaa ennenkii.

Aamutoimien jälkeen kurvaan Siiliin ja hyppään Riikan kanssa Helsinkiin menevään junaan. Tänään olisi Iiron hakureissu. Ollaan muutama tunti Helsingissä ja sitten lähdetään tulemaan takasin päin. Kotona olen maanantain puolella. Iiro saa heti lähteä mukaan töihin :)
    Iiro on tällä hetkellä tanskalaisessa hotellissa. Lennähtää iltapäivän aikana Suomeen Elsen ja siskonsa kanssa. Kiitos Elselle avusta!

Velmu lähti eilen Pohjanmaalle. Toivottavasti kaikki menee hyvin uuden isännän kanssa. Töitä tuntuisi Vempulalle riittävän. Niistä Velmu on varmasti iloinen :)

Laitetaasvielä lopuksi näyttelytuloksia. Onnenkäpälän Brain-Wave eli Sakke Kajaanissa PU3, Vara-Cacib->vahvistuu Cacibiksi. Onnenkäpälän Cullervo ERI. Ei ollut saanut Sa:ta, koska koira oli ollut liian sutjakassa kunnossa. Iivana tekee niin paljon töitä, että ei massaa meinaa kertyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)